Održan prijem za labinske boćarice i izbornika reprezentacije

Održan prijem za labinske boćarice i izbornika reprezentacije

2.11.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas je u prostorijama Grada Labina održan prijem za članice ženske ekipe Boćarskog kluba Labin i hrvatske reprezentacije, brončane sa netom održanog svjetskog prvenstva u Kini Tanju Grubiša i Nives Jelovica te izbornika ženske boćarske reprezentacije, Romana Grižančića . Boćarice su primili gradonačelnik, Valter Glavičić, zamjenica gradonačelnika Federika Mohorović Čekada i tajnik Sportske Zajednice Siniša Verbanac.

Jedna od osvajačica svjetskog odličja, Nives Jelovica nije mogla prisustvovati prijemu zbog poslovnih obaveza. U ime kluba bili su prisutni i predsjednik, Dino Škopac te Josip Štemberga.

„Želim vam ovim putem čestitati u ime Grada Labina i u svoje osobno ime. Uspjeh koji ste postigli na Svjetskom prvenstvu veliki je labinski ponos. Nakon osvajanja prvenstava Hrvatske i Europe, ova brončana medalja nastavak je odličnog niza i nemjerljiv uspjeh. Priželjkujemo da i dalje budete ovako uspješni kako biste ovaj sport i naš grad nastavili promovirati na najbolji mogući način.“ – rekao je gradonačelnik Valter Glavičić

Razgovaralo se i o skorašnjem početku radova na izgradnji dvorane, tj. natkrivanju boćališta Šćiri, a za sam kraj, Gradonačelnik je uručio i prigodne poklone.

nives jelovica tanja grubiša boćanje sport svjetsko prvenstvo kina romano grižančić mateo načinović prijem gradonačelnik valter glavičić