Odluka o pomoći za nabavku školskog pribora za školsku godinu 2011/12. - Poziv korisnicima novčane pomoći

Odluka o pomoći za nabavku školskog pribora za školsku godinu 2011/12. - Poziv korisnicima novčane pomoći

29.8.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika donio je 23. kolovoza 2011. godine Odluku o pomoći za nabavku školskog pribora za školsku godinu 2011/12.. Naime, Odlukom se utvrđuju korisnici pomoći za nabavu školskog pribora sa područja Grada Labina, iznos te kriteriji i način ostvarivanja pomoći.

 

Prema čl. 2. Odluke pravo na novčanu pomoć imaju učenici obitelji stradalnika Domovinskog rata, korisnika prava na pomoć za podmirenje troškova stanovanja (subvencija), obitelji s troje i više djece koji ostvaruju pravo na dječji doplatak te samohrani roditelj koji ostvaruje pravo na dječji doplatak.

 

Pomoć za nabavu školskog pribora osigurava se sufinanciranjem dijela troškova (potvrde) u iznosima i to kako slijedi:

  • za učenike od I. do IV. razreda osnovne škole u svoti od 250,00 kuna
  • za učenike od V. do VIII. razreda osnovne škole u svoti od 300,00 kuna
  • za učenike srednjih škola u svoti od 350,00 kuna.

 

Potvrda o pravu na nabavu školskog pribora mogu se preuzeti u Gradskoj upravi od ponedjeljka, 29. kolovoza 2011. godine, a sve informacije u svezi ove Odluke mogu se dobiti u Upravnom odjelu za samoupravu i opće poslove na tel: 866-841, 866-842.

 

Nabavka školskog pribora može se realizirati u sljedećim prodavaonicama: BIROGRAF d.o.o. Labin, ISTARSKE KNJIŽARE d.o.o. Labin, LIBER DOMINI d.o.o. Labin i JEDINSTVO d.d. Labin – Opskrbni centar.

 

Od danas (29.8.2011. ponedjeljak) započinje podjela Potvrda o pravu na nabavku školskog pribora. Potvrde se mogu preuzeti u Gradskoj upravi u Upravnom odjelu za samoupravu i opće poslove, II. kat, soba 15, a sve informacije mogu se dobiti na tel: 866-842.

Pravo na novčanu pomoć imaju učenici obitelji stradalnika Domovinskog rata, korisnika prava na pomoć za podmirenje troškova stanovanja (subvencija), obitelji s troje i više djece koji ostvaruju pravo na dječji doplatak te samohrani roditelj koji ostvaruje pravo na dječji doplatak.

 

Foto: ilustracija

 

udžbenici obrazovanje besplatno besplatni udžbenici