Odličan nastup mladih labinskih rukometašica na 23. Otvorenom prvenstvu Istre u mini rukometu u Umagu

Odličan nastup mladih labinskih rukometašica na 23. Otvorenom prvenstvu Istre u mini rukometu u Umagu

26.3.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vrlo lijepe vijesti stižu nam iz Umaga, gradu domaćinu već tradicionalnog "Umag opena", Otvorenog prvenstva Istre u mini rukometu održanog u nedjelju 25. ožujka 2018. godine. Među ekipama mlađih uzrasta (2007.2008. i 2009), i to u svima trima godištima nastupile su i buduće nade Rudara.
Pritom ostvarivši zavidne rezultate, namamivši osmijeh sebi, svojim trenericama, klubu i gradu, pokazavši da u Labinu straha za ženski rukomet nema.
Gledajući same rezultate, najbolji plasman (srebro), time i rezultat postigle su cure 2009. godište, igravši finale sa ŽRK Umag, pritom ostavši "kratke" za samo gol razliku. U najbolju petorku na turniru odabrane su Antonija Basanić i Vita Vidali, a za najboljeg golmana Enija Kovačević.


Cure 2007. godišta odigrale su neriješeno sa ŽRK Buje i ŽRK Mladost, te ostvarile pobjede protiv ŽRK Umag i ŽRK Buzet, no zbog nešto slabije gol razlike uzele su treće mjesto i brončano odličje.Lucija Golja uvrštena je u najbolju petorku.


Malo rezerviranije bile su cure godišta 2008. , na kraju osvojivši ne manje vrijedno četvrto mjesto.
Ovo je curama bila ujedno i generalna proba za ono što slijedi, a to je Otvoreno PH u mini rukometu, već tradicionalno u Karlovcu za nekih petnaestak dana.


ŽRK Rudar FB
žrk rudar sport rukomet mini rukomet