Odbor Smotre narodne glazbe i plesa Istre izuzetno uspješnom ocijenio središnju Smotru održanu u Labinu

Odbor Smotre narodne glazbe i plesa Istre izuzetno uspješnom ocijenio središnju Smotru održanu u Labinu

5.3.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

Na u Labinu održanoj sjednici Odbora Smotre narodne glazbe i plesa Istre, usvojeno je izvješće o održanoj 49. Smotri narodne glazbe i plesa Istre, koja je prošlog ljeta održana u Labinu. Zaključeno je da je ta smotra bila jedna o uspješnijih dosad organiziranih smotri.

 

Čestitke na izuzetnoj organizaciji Smotre upućene su, kako direkciji smotre, tako i organizatoru RKUD-u „Rudar“ iz Raše. Na sjednici je Josip Pino Knapić razriješen dužnosti predsjednika Odbora, a za novu je predsjednicu Odbora 50. jubilarne Smotre narodne glazbe i plesa koja će se 8. kolovoza održati u Puli, izabrana Gabrijela Peruško Pujas.

 

Izabrano je i stručno povjerenstvo Odbora, koje će pratiti lokalne smotre, u sastavu Vladimir Pernić, predsjednik, Josip Pino Knapić i Nevia Kožljan, članovi dok je za zamjenskog člana izabran Bruno Krajcar. Pripreme za ovogodišnju smotru koja se održava u Puli su u toku te očekujemo i nadamo se da će ova jubilarna 50. smotra biti isto tako vrlo uspješna“ – rekla je na novoizabrana predsjednica Odbora Gabrijela Peruško Pujas.

 

Foto: Radio Labin

 

 

smotra plesa tradicija rkud rudara raša folklor pino knapić gabrijela peruško pujas