Odazovite se manifestaciji `Dani otvorenih vrata udruga`

Odazovite se manifestaciji `Dani otvorenih vrata udruga`

16.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva podsjeća sve aktivne udruge na području Istarske županije da ne zaborave na „Dane otvorenih vrata udruga“ koji će se ove godine održati od 23. do 25. svibnja. „Dani otvorenih vrata udruga“ prilika su da se javnost informira i osvještava o važnosti postojanja udruga i njihovog djelovanja. Upravo je to jedan od načina da se građane potakne na pristupanje ili volontiranje u nekoj od udruga te samim time i na aktivnije sudjelovanje u svojoj zajednici.

 

S ciljem promoviranja rada udruga i same manifestacije, Zaklada poziva sve udruge koje će sudjelovati u Danima otvorenih vrata udruga da se jave na mail zaklada@civilnodrustvo-istra.hr zaključno do 22. svibnja. Mail s naslovom „Dani otvorenih vrata udruga“ treba sadržavati ime i adresu udruge, eventualne aktivnosti koje će seprovoditi tijekom tih dana, i ono najbitnije, fotografiju otvorenih vrata udruge (doslovno). Pozivamo članove udruga da se slikaju pored otvorenih vrata svoje udruge i da nam te slike pošalju kako bi što više zainteresiranih građana doznalo za Dane otvorenih vrata. Te će informacije biti objavljene na Facebook stranici Zaklade.

 

Uključite se u što većem broju! Aktivno građanstvo cilj je svakog modernog društva, stoga budimo ta promjena koju u našem društvu želimo vidjeti.

 

PR

 

 

dani otvorenih udruga zaklada za razvoj civilnog društva zaklada udruge