Od sutra u starogradskoj jezgri Labina: Festival umjetnosti i tolerancije „LABINA“

Od sutra u starogradskoj jezgri Labina: Festival umjetnosti i tolerancije „LABINA“

18.5.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Sutra, u četvrtak i službeno započinje Festival umjetnosti i tolerancije LABINA, koji će se održati u starogradskoj jezgri Grada Labina na raznim lokacijama.

Na Torjonu će od 18,30h atmosferu zagrijavati Ansambl udaraljki Bum Bam, a od 19,00h uslijedit će i program otvaranja Festivala, u sklopu kojeg će, između ostalih, svoj glazbeni stand-up „Me, Myself & Harp“ izvesti i Doris Karamatić na harfi. Domaćica ove prve LABINE je proslavljena hrvatska glumica Mia Begović, koja će nas voditi kroz uličice Starog grada i zagovarati umjetnost i toleranciju. Oko 20,15h u blizini Narodnog muzeja performance tijela u zraku „Deset godina nakon“ izvesti će Nikolina Komljenović u suradnji s JMZM i TONKOM.

U Teatrinu će u 21,00h nastupati Zijah Sokolović i Dražen Šivak s predstavom „Demokracija“ u kojoj se na duhovit, kabaretsko-poučan, uvjerljiv, talentiran i kreativan način priča o raznim oblicima uspjele – neuspjele demokracije.

Večer će se zaokružiti na Špini od 22,30h koncertom Koktel benda naziva „Balkan Europe“.

Obavještavaju se ovim putem svi zainteresirani da će ulaz na sve predstave u Teatrinu biti moguć jedino uz predočenje besplatne ulaznice, koja se može podići u Turističkom info uredu na Titovom trgu u labinskom Starom gradu od četvrtka, 19. svibnja pa do subote, 21. svibnja od 9h do 12h te od 18h do 21h. Isto vrijedi i za predstavu BITEF teatra, koja je na programu u petak, 20.05., obzirom da je broj ljudi ograničen. Ulaznice se mogu rezervirati i telefonski pozivom na broj 052/852-399.

Više o programu možete pogledati na: https://labinafestival.eu/labina festival labin predstave