Objavljen FLAG natječaj za provedbu Mjere 1.1.1. Ulaganja u jačanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih poduzeća u sektoru ribarstva i marikulture- M.1.1.1- 6/21

Objavljen FLAG natječaj za provedbu Mjere 1.1.1. Ulaganja u jačanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih poduzeća u sektoru ribarstva i marikulture- M.1.1.1- 6/21

8.10.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Alba dana 8.listopada  2021. godine objavljuje šesti FLAG natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 1.1.1. Ulaganja u jačanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih poduzeća u sektoru ribarstva i marikulture. 

Predmet natječaja je dodjela javne potpore za provedbu Mjere 1.1.1. u okviru odobrene LRSR s ciljem ulaganja u jačanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih poduzeća  u sektoru ribarstva i marikulture.

Svrha natječaja je dodjela potpore u sektoru ribarstva i marikulture za ulaganja kao što su nabava opreme, specijaliziranih dostavnih vozila-hladnjače, radare, GPS te ostale potrebne opreme, nabava informacijsko-komunikacijskih alata te za marketinške aktivnosti projekta i ostale aktivnosti povezane s ulaganjem koje doprinose ostvarenju cilja iz odobrene LRSR.

Nositelj projekta mora biti vlasnik ili ovlaštenik važeće povlastice za obavljanje gospodarskog ribolova, ovlaštenik povlastice za uzgoj morske ribe i drugih morskih organizama i/ili povlastice za akvakulturu te nositelj projekta mora imati sjedište ili podružnicu unutar ribarstvenog područja FLAG-a Alba. 

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za Mjeru 1.1.1. na ovom FLAG natječaju iznosi  668.778,89 HRK.

Najviši iznos javne potpore po projektu: 50.000 EUR u protuvrijednosti u HRK.

Prijave projekata se podnose od 18. listopada 2021. godine, a najkasnije do 30.studenog 2021. godine na adresu: FLAG Alba, Rudarska 1, 52220 Labin.

Tekst FLAG natječaja i pripadajuću dokumentaciju možete preuzeti na stranicama FLAG-a Alba http://flagalba.hr/natjecaj/flag-natjecaj-za-dodjelu-potpore-projektima-u-okviru-mjere-1-1-1-ulaganja-u-jacanje-konkurentnosti-mikro-malih-i-srednjih-poduzeca-u-sektoru-ribarstva-i-marikulture/ .  

 

„Rad Lokalne akcijske grupe u ribarstvu Alba sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.„

lokalna akcijska grupa u ribarstvu ribarstvo flag alba