Objava prijedloga Urbanističkog plana uređenja naselja Trget i Turističkog punkta Kršćin za javnu raspravu

Objava prijedloga Urbanističkog plana uređenja naselja Trget i Turističkog punkta Kršćin za javnu raspravu

20.4.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

U skladu s objavom Javne rasprave o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Trget (UPU Trget), na javni uvid stavlja se prijedlog Plana.

Javna rasprava održava se u razdoblju od 23. travnja 2018. godine do 22. svibnja 2018. godine.


Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja iz prijedloga UPU Trget održat će se 8. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati u Općinskoj vijećnici Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, za sve fizičke i pravne osobe.


Očitovanja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog UPU Trget mogu se davati cijelo vrijeme tijekom trajanja javne rasprave, od 23. travnja 2018. godine do zaključno 22. svibnja  2018. godine, a mogu se uputiti nositelji izrade Plana na adresu: Općina Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, 52223 Raša.Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlog UPU naselja Trget bit će izložen na javni uvid i u Općinskoj vijećnici Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 11 do 13 sati i utorkom od 14 do 16 sati.


Objavu javne rasprave možete pogledati na sljedećoj poveznici http://rasa.hr/obavijesti/pregled/857

Svi dokumenti ovdje
U skladu s objavom Javne rasprave o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Turističkog punkta Kršćin (UPU TP Kršćin), na javni uvid stavlja se prijedlog Plana. 
Javna rasprava održava se u razdoblju od 23. travnja 2018. godine do 22. svibnja 2018. godine.

Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja iz prijedloga UPU TP Kršćin održat će se 10. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati u Općinskoj vijećnici Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, za sve fizičke i pravne osobe.

Očitovanja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog UPU TP Kršćin mogu se davati cijelo vrijeme tijekom trajanja javne rasprave, od 23. travnja 2018. godine do zaključno 22. svibnja  2018. godine, a mogu se uputiti nositelji izrade Plana na adresu: Općina Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, 52223 Raša.

Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlog UPU TP Kršćin bit će izložen na javni uvid i u Općinskoj vijećnici Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 11 do 13 sati i utorkom od 14 do 16 sati.

Objavu javne rasprave možete pogledati na sljedećoj poveznici http://rasa.hr/obavijesti/pregled/868

Svi dokumenti ovdje


Foto: LC Labin.comtrget općina raša turistički punkt kršćin kršćin upu urbanistički plan uređenja upu tp kršćin