Objava Ponovne javne rasprave o prijedlogu I. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Raša

Objava Ponovne javne rasprave o prijedlogu I. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Raša

16.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Jedinstveni upravni odjel Općine Raša objavio je PONOVNU JAVNU  RASPRAVU o prijedlogu I. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Raša.

Ponovna javna rasprava trajat će osam dana, od 24. veljače do 2. ožujka 2016. godine, a u tom razdoblju prijedlog Plana bit će izložen na javni uvid u prostorijama Općinske vijećnice Općine Raša, u Raši, Trg G. Pulitzer Finali 2, radnim danom od 11 do 14 sati, te na mrežnim stranicama Općine Raša (www.rasa.hr). 

Javno izlaganje prijedloga Plana održat će se 25. veljače 2016. godine s početkom u 17.00 sati u prostorijama RKUD-a Rudar, u Raši, Nikole Tesle 1, za sve fizičke i pravne osobe. 

Ponovna javna rasprava objavljuje se iz razloga navedenih u članku 104. stavak 1. Zakona o prostornom uređenju (Narodne novine, br. 153/13).

Pisani prijedlozi i primjedbe na prijedlog Plana dostavljaju se na adresu Općina Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, 52223 Raša. 

Rok za dostavu je od 24. veljače do zaključno 2. ožujka 2016. godine, a primjedbe i prijedlozi koji nisu dostavljeni u roku neće se uzeti u razmatranje u pripremi izvješća o javnoj raspravi. 

Nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe na izmijenjen prijedlog Plana u ponovljenoj javnoj raspravi mogu se, u skladu s člankom 104. stavkom 3. Zakona o prostornom uređenju, podnositi samo u vezi s dijelovima prijedloga Plana koji su u odnosu na prvi prijedlog izmijenjeni.

Cjelokupan tekst objave ponovne javne rasprave nalazi se u privitku.
 
 
 
 

općina raša urbanistički plan uređenja ppu javni uvid