Obilježen Dan hrvatske policije i blagdan Svetog Mihovila

Obilježen Dan hrvatske policije i blagdan Svetog Mihovila

29.9.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

U povodu obilježavanja Dana hrvatske policije, koji se slavi na blagdan Sv. Mihovila, 29. rujna, gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika upriličio je jutros u prostorijama Grada Labina svečani prijem za dužnosnike Policijske postaje Labin. Elvis Zahtila, načelnik policijske postaje Labin, poručio je kako je zadovoljan stanjem sigurnosti na Labinštini. Pozitivan trend smanjenja kaznenih djela rezultat je timskog rada unutar različitih odjela u Policijskoj postaji kao i dvojne komunikacije sa predstavnicima Grada Labina i okolnih općina. Gradonačelnik Tulio Demetlika mišljenja je da je suradnja sa Policijskom postajom na zavidnom nivou. Posebice je zadovoljan projektom Vijeća za komunalnu prevenciju u koji su uključene osnovne i srednje škole, roditelji djece te ostali koji su usko vezani uz odgoj djece.

Tim projektom djecu se nastoji upoznati sa radom i ovlastima policije. I ostali načelnici, Ivan Franković, načelnik Općine Pićan, Srećko Mohorović, načelnik Svete Nedelje i Roko Terković, zamjenik načelnika Općine Kršan potvrdili su odličnu suradnju sa policijskom postajom.

Darko Vitasović, zapovjednik vatrogasne postaje i Boris Rogić, vijeća sigurnosti složili su se da je koordinacija svih službi rezultat zdrave i svakodnevne komunikacije.

 

Sveti Mihovil 

Elvis Zahtila Demetlika Darko Vitasović Dan hrvatska policije obljetnica prijem policija Sv.Mihovil prevencija prijem Boris Rogić Srećko Mohorović