Obavijest građanima: Očistite prilaze od snijega, u suprotnom skupo će vas stajati!

Obavijest građanima: Očistite prilaze od snijega, u suprotnom skupo će vas stajati!

10.3.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Upravni odjel za komunalne djelatnosti Grada Labina obavještava vlasnike i korisnike zgrada kao i poslovnih prostora da su dužni sukladno članku 36. Odluke o komunalnom redu Grada Labina čistiti snijeg i led s pločnika i prilaza u svoje stambene zgrade i poslovne prostore, te u slučaju poledice posipavati zaleđene površine pijeskom i drugim odgovarajućim materijalom. Za nepoštivanje odredbi navedenog članka, propisane su novčane kazne i to za pravne osobe u visini 2.000,00 kuna. Odgovorna osoba u pravnoj osobi kao i fizičke osobe teretiti će se sa 500,00 kuna.

Direktor trgovačkog društva Prvi maj, Alen Golja o situaciji na terenu izdvojio je (Prilog Alen Golja). Kako snijeg nije uobičajen za naše podneblje, a posebice ne pet puta u svega tri mjeseca stvoreni su i dodatni troškovi u zimskoj službi Komunalnog trgovačkog društva „1. Maj“ Labin (Prilog Golja-budžet).

 

U večernjim satima sa srijede na četvrtak i dalje su vremenske prilike nepogodne. Ugaženog snijega ima na svim prometnicama, unatoč čišćenju ralica, bura još raznosi snijeg te se svi sudionici prometa mole na oprez.

 

 

zima snijeg snijeg u labinu 1 maj alen golja