[Obavijest] Dan maturanata u petak 19.5.2017. godine - zatvorene ulice

[Obavijest] Dan maturanata u petak 19.5.2017. godine - zatvorene ulice

18.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Obavještavamo Vas da će se u petak 19. svibnja 2017. održati posljednji dan za maturante naše škole (119 učenika), te da će ga kao i prijašnjih godina obilježiti na svoj uobičajeni način - okupljanjem pred školom, mimohodom kroz grad i odlaskom u Prtlog, gdje će dio njih prenoćiti u šatorima.

Tog dana će se oko 8.00 maturanti okupiti na prometnici i parkingu pred školom koji će u to vrijeme biti zatvoreni za parkiranje, promet i prolaznike na potezu od skretanja za „Pjacal" do tvrtke „Dinocommerce", a parkiralište ispražnjeno (obaviješteni su prethodno njezini korisnici) temeljem suglasnosti Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Labina (u privitku). Prometnica će ostati zatvorena do 9.30 kad će maturanti krenuti u organizirano, kao i prijašnjih godina, u pratnji svojih razrednika, u koloni držeći se desne strane kolnika i pločnika, kroz gradsko središte prema gornjem gradu s kratkim zadržavanjem (9.45-10.15) na Trgu pred zgradom Grada Labina, s mogućnošću susreta s gradonačelnikom, nakon čega nastavljaju pješke dalje do Prtloga.

Molimo PP Labin da kao i prethodnih godina nadzire okupljanje i mimohod kroz grad, Vatrogasce da znaju o lokaciji u Prtlogu gdje će maturanti boraviti tijekom popodneva, večeri i noći, Komunalnom poduzeću „1. maj" da postavi u Prtlogu kontejner gdje će maturanti odložiti otpad, Uredu gradonačelnika da obavijesti gradonačelnika o kratkom susretu s maturantima, a medije da obavijeste građane Labina o tom događaju i regulaciji prometa u jutarnjim satima.

 

Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu. Mi ćemo biti u stalnom kontaktu s učenicima. Očekujemo i Vašu suradnju kao svih ovih godina.

 

U slučaju potrebe slobodno me kontaktirajte na mobilni telefon: 098421547.

 

Srednja škola Mate Blažine Labin

Foto: Arhiva

 

 

 

 

noprijada srednja škola mate blažina zabava obrazovanje srednjoškolci