[Obavijest] Zatvara se za sav promet Županijska cesta ŽC 5104 Labin - Rabac radi uklanjanja stabala i postavljanja zaštitne ograde - OBILAZNO preko Ripende

[Obavijest]  Zatvara se za sav promet Županijska cesta ŽC 5104 Labin - Rabac radi uklanjanja stabala i postavljanja zaštitne ograde - OBILAZNO preko Ripende

4.11.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Obavještavaju se sudionici u prometu da će Županijska uprava za ceste dana 4. studenog 2014. godine započeti s radovima popravaka, zamjene i montaže zaštitne mreže u opasnim usjecima kao i uklanjanja stabala na županijskoj cesti ŽC 5104 dionica Labin – Rabac i to od stacionaže ST2 +000 (Principi) do stacionaže ST3+300 (skretanje za kompleks Maslinica – bivša benzinska pumpa).

Dok traju radovi postavljanja zaštitnih mreža i uklanjanja nestabilnih stabala navedeni dio prometnice na kojem će se vršiti zahvati bit će zatvoren za sav promet.

 

U vrijeme kada cesta bude zatvorena obilazni pravci odvijat će se preko gornjeg Rapca i lokalne ceste LC 50155 Ripenda Kras – Restoran „Due Fratelli“ – Podlabin i obilazno preko LC 50154 Ripenda Verbanci – Podlabin.

Radovi će trajati do 15. prosinca 2014. godine.

 

Molimo sudionike u prometu da se za vrijeme radova pridržavaju postavljene privremene prometne signalizacije.

 

 

žuc županijska cesta zaštitna ograda obilazno