Novost u Kinu Labin – uz redovni program jutarnje projekcije subotom i film po odabiru ravnateljice

Novost u Kinu Labin – uz redovni program jutarnje projekcije subotom i film po odabiru ravnateljice

16.3.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

Ovog smo vikenda u redovnom programu Kina Labin pripremili zanimljiv kino program od čega izdvajamo komediju Pas s Channing Tatumom koji osim što tumači glavnu ulogu, koreditelj je filma sa Reidom Carolinom, a u glavnoj ulozi pridružuje mu se i simpatični belgijski ovčar. Ovu neodoljivu komediju o čovjeku i njegovom najboljem prijatelju prikazujemo petak i subotu s početkom u 20:00 sati (18. i 19.03.).Program namijenjen djeci i mladima održava se subotu 19.03. projekcijom animiranog filma Pazi se čarobnjaka s početkom u 11:00 sati, dok isti dan u 17:00 sati možete ponovno pogledati Školu čarobnih životinja koju repriziramo i u nedjelju u isto vrijeme.

 
Nedjelju uvečer smo rezervirali za filmofile, a selektorica filma je ravnateljica Pučkog učilišta koja će i u naredno vrijeme birati jednom mjesečno filmove. Uz navedeno, uvodimo i izbor filma od strane publike stoga nas pratite preko društvenih mreža gdje će se odvijati komunikacija i odabir. Tako će u Kinu Labin biti moguće pogledati, sukladno dostupnosti, i filmove starijeg datuma, specifičnih žanrova pred velikim platnom.


U nedjelju 20.03. s početkom u 19:00 sati prikazivati ćemo biografsku kriminalističku dramu Fernando León de Aranoa, španjolskog scenarista i producenta temeljenu na biografiji Virginie Vallejo  Loving Pablo, Hating Escobar. Film Loving Pablo/Voljeći Pabla donosi istinitu pripovijest tematizirajući uspon i pad Pabla Escobara Gavirie. U španjolsko - bugarskoj produkciji, film nam donosi autentično prepričan djelić tamne strane svjetske povijesti s fokusom na buran odnos i ljubavništvo Escobara s ambicioznom novinarkom Virginiom Vallejo. Iako filmska kritika nije sklona ovoj interpretaciji koju je izabrao De Aranoa, zasigurno će fanovi Javier Bardema i Penelope Cruz, ali i prosljavljene serije Narcos uživati u izvrsnoj glumi umjetničkog para, kolumbijskoj magiji i ljepoti te vječno isprepletenim odnosima sjevernoameričkih moćnika i južnoameričkih trgovaca drogom.

 
Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije. Broj posjetitelja je ograničen zbog protuepidemijskih mjera. Za ulaz u Kino nisu potrebne COVID potvrde. Podsjećamo da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi. Redovna cijena ulaznice je 25,00 kuna.

kino labin film pou labin renata kiršić