Novi albumi iz labinske glazbene `kuhinje` - Mustard Seeds

Novi albumi iz labinske glazbene `kuhinje` - Mustard Seeds

28.4.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Labinska glezbena scena ponovo je vrlo aktivna i u najavi su brojni albumi, EP izdanja i video spotovi labinskih bendova. Naravno krajem godine OSA Medija izdati će treće po redu izdanje kompilacije labinske nezavisne glazbene scene pod imenom "VOL.2" a koja se izdaje svake dvije godine.

Sukladno tome brojni labinski bendovi sviraju, snimaju i izdaju vlastita izdanja pa tako i mladi bend Mustard Seeds u kojem uz braću Marija i Tonija Načinovića nastupa i Antonio Balaban.

 

Mustard Seeds snimili su svoj prvi album pod nazivom "It''s Like Hypnosis" na kojem se nalaze 8 autorskih pjesama te jedna obrada legendarnog rock benda Deep Purple. Rock-metal žanr s melodičnim riffovima I troglasom čini ovaj album veoma zanimljivim već na prvo slušanje. .Album je snimljen u Iki u Lazy Shark studiju a snimio i mixao ga je Dorijan Radmanovic, dok se za završni mastering pobrinuo Alen Zarifovic iz Labina koji su svojim iskustvom učinili ovaj album dodatno zanimljivijim. Dečki će uskoro najaviti datume promocije i jedno malo iznenadjenje.


Osim grupe Mustard Seeds do početka ljeta izaći će Ep  i video spot grupe Elyn Porter, Album i spot grupe Vaanka Schkvare, spot i singl grupe SDP Trio inače pobjednika ovogodišnjeg izdanja 6. Festivala Labinskih bednova a do kraja godine još su najavljena izdanja labinskoih heavy blusera Mezal Moona još nekih bendova št će biti odlična najava za novu kompilaciju labinske nazavisne glazbene scene "VOL. 2" koja je najavljena za 1. studeni.

 

 

mustard seed album labinska scena