Nova web stranica POU Labin prilagođena modernim vremenima

Nova web stranica POU Labin prilagođena modernim vremenima

16.12.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Pučko otvoreno učlilište Labin napravilo je još jedan korak u modernizaciji svojih sadržaja i usluga. Labinska "jezgra znanja" ima potpuno novi vizualni identitet - logotip koji je inspiriran rudarskim nasljeđem Labinštine, kotačem "baća" - rudarskog "vagoneta". Kotač sa šest krakova u "negativu", ispunjen različitim bojama, simbolizira raznolikosti edukacija i ostalih usluga koje ova institucija nudi, u jedinstvenom pravilnom krugu, istovremeno podsjećajući i na kolut filmske celuloidne vrpce, aludirajući i na kino koje se nalazi u sklopu Učilišta.

Logotip i novi vizualni identitet, zajedno sa svim sadržajima poput stručnog osposobljavanja, tečajeva stranih jezika, auto škole, kino ponude ili pak muzejske i galerijske djelatnosti, prezentiran je na novoj, modernoj web stranici labinskog učilišta (www.uciliste-labin.hr). Potpuno u koraku s najsuvremenijim trendovima računalnog "flat" dizajna, visoke preglednosti i čitljivosti, s jasno i brzo dostupnim informacijama, nova web stranica u potpunosti zadovoljava sve suvremene tehničke i vizualne kriterije.

Stranica je u potpunosti responzivna, što znači da se dizajnom prilagođava svim veličinama ekrana na kojima se pregledava - od pametnih telefona i tableta do prijenosnih i stolnih računala, što je posebno važno u vrijeme kada se gotovo 50% svih pristupa internetu ostvaruje putem osobnih mobilnih uređaja.

 

PR

 

 

pou labin besplatna reklama web web stranica