Nova sportska oprema za škole sudionice 7. Olimpijade osnovnih škola

Nova sportska oprema za škole sudionice 7. Olimpijade osnovnih škola

24.12.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Za kraj godine, još jedna lijepa vijest u vezi sa 7. Olimpijadom OŠ Labinštine. Izvršni odbor Saveza sportova Grada Labina odlučio je da se sredstva preostala nakon organizacije Olimpijade, a koja su prikupljena marketingom (donacije i sponzorstva), usmjere u kupovinu sportske opreme za sve škole sudionice Olimpijade.

 

Tako su škole u Čepiću, Potpićnu, Raši, Nedešćini, te dvije u Labinu, dobile sportsku opremu u vrijednosti preko 3.000,00 kn svaka. Ukupan iznos koji se utrošio je 20 tisuća kuna. U sportsku opremu koja je donirana školama spadaju lopte za sve sportove (mali nogomet, košarka, rukomet, odbojka), stolni semafori, štoperice, dresovi-markeri, loptice za bacanje, te loptice za stolni tenis.

 

Nova sportska oprema pomoći će školama da se što bolje spreme za 8. Olimpijadu Osnovnih škola koja će se održati u listopadu 2015. godine.

 

Na uručivanju opreme bili su prisutni profesori tjelesnog: Danko Faraguna – OŠ Matije Vlačića, Vedran Biočić – OŠ Ivo Lola Ribar , Maja Paradi – OŠ Vitomir Širola Pajo Nedešćina i tajnik Saveza sportova Grada Labina Siniša Verbanac. Zbog obveza nisu mogli prisustvovati Ljubomir Vilić, prof. u školama Vladimir Nazor Potpićan i Ivan Goran Kovačić Čepić, te Ana Blačić iz OŠ Ivana Batelića Raša, pa će im oprema biti uručena naknadno.

 

Savez sportova Grada Labina

 

 

olimpijada osnovnih škola labinštine siniša verbanac sport sportska oprema savez sportova grada labina