Nova mjera pomoći labinskim poduzetnicima

Nova mjera pomoći labinskim poduzetnicima

5.5.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Grad Labin otvara Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora zakupcima poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina za razdoblje od siječnja do ožujka 2021. godine. Financijska sredstva za realizaciju navedenog Javnog poziva  osigurana su u Programu jačanja gospodarstva Grada Labina za 2021. godinu u iznosu od 390.000,00 kuna. Sredstva su planirana kao financijska pomoć radi ublažavanja negativnih posljedica na poslovanje poduzetnika uzrokovanih epidemijom korona virusa.

Pravo na  jednokratnu potporu imaju poduzetnici – zakupci poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina registrirani sukladno Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva („Narodne novine“ br. 29./02., 63./07., 53./12., 56./13. i 121./16.), te se svrstavaju u mikro i male  subjekte malog gospodarstva ( do 50 zaposlenih). 

Javni poziv otvoren je do 01. srpnja 2021. godine koji je  i zadnji rok za podnošenje zahtjeva.

Pristigli zahtjevi će se razmatrati samo ukoliko su pristigli u zadanom roku  te ukoliko budu kompletni sa svom popratnom dokumentacijom navedenom u obrascu zahtjeva.

Za provedbu ovog javnog poziva zadužen je  Upravni odjel za gospodarstvo i EU projekte

Obrazac zahtjeva za jednokratnu potporu te predmetni Javni poziv mogu se preuzeti na mrežnim stranicama Grada Labina www.labin.hr 

Zahtjev za dodjelu jednokratne potpore sa potrebnom dokumentacijom podnosi se na adresu: Grad Labin, Upravni odjel za gospodarstvo i EU projekte, Titov trg 11, 52 220 Labin,  osobnom predajom u pisarnicu Grada Labina na istoj adresi ili dostavom elektronskim putem na adresu patricija.terkovic@labin.hr 

Cjelokupni tekst Javnog poziva te pripadajuće obrasce i izjavu preuzmite na linku.

labin grad labin poduzetnici mjere pomoći bespovratna potpora program jačanja gospodarstva