Nogometaši Rudara, na Vinežu, započeli pripreme za novu sezonu

Nogometaši Rudara, na Vinežu, započeli pripreme za novu sezonu

26.7.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon kratkog „fotosessiona", za potrebe klupskog PR-a, na gradskom igralištu na Vinežu kod Labina, održan je i prvi trening nogometaša Rudara kojim su Labinjani započeli pripreme za nadolazeću sezonu Međužupanijske nogometne lige NS Rijeka. Na prvu prozivku odazvalo se 18 nogometaša, a zbog radnih obveza nedostajali su Antonio Stepčić, Sanjin Matulja i Josip Maksenčuk.

Labinjani će inače u novu sezonu krenuti sa 21 nogometašem - bez juniora koje kane angažirati samo u slučaju neplanirani eventualnosti. U odnosu na lani, u nadolazećoj sezoni neće biti Tina Ivanovića koji je otišao na studij u Zagreb, dok je Hari Alić pristupio županijskom drugoligašu iz Rapca. Nova lica u Zelenicama su Vodnjanac Edi Topić, te povratnici u „zeleno-crni" dres Matteo Šepić, Almir Fejzić i Robert Černjul. Osim potonjeg, koji, kao dokazan, već sad slovi kao pojačanje,  velika su očekivanja i od dvojice rekonvalescenata Edisa Kurtića i Stefana Ljubešića, koji se na travnjak vraćaju nakon operacije prednjih križnih ligamaneta.

 

Kompletne pripreme na Vinežu

Uz trenera Franka Čupića i ove godine će biti njegov pomoćnik Nedjeljko Josipović. O tjelesnoj spremi i dalje će skrbiti profesor Ervin Kiršić, a o vratarima Dean Načinović. Uz njih, stručni stožer još čine doktor Josip Radeljak, fizioterapeutica Tina Martinčić i ekonom Dorijano Licul - Miš.

 

NK Rudar

 

 

vinež nk rudar sport nogomet prozivka Edi Topić Robert Černjul Almir Fejzić Matteo Šepić