Nogometaši Jedinstvo Omladinca iz Svete Nedjelje počeli pripreme

Nogometaši Jedinstvo Omladinca iz Svete Nedjelje počeli pripreme

20.7.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U četvrtak 17. srpanja u 19,oo sati na stadionu u Nedešćini, trener tamošnjeg četveroligaša Jedinstvo Omladinca Loris Černjul, izvršio je prvu prozivku igrača. Kreću pripreme za nadolazeću sezonu Četvrte hrvatske nogometne lige Zapad u kojoj momčad iz Svete Nedjelje, s obzirom na igrački kadar i pojačanja koja su ljetos doveli u svoje redove može i mora imati samo jedan cilj, plasman u Treću hrvatsku nogometni ligu Zapad. Još ne zna točan termin početka Četvrte hrvatske nogometne lige Zapad ali se zna da Nedešćani u njoj slove kao najveći favorit. Plenum klubova na kojemu će se znati parovi te termini u kojima će se igrati utakmice lige, održati će se sutra, petak 18. srpnja u Rijeci

 

TOMAS I DINO ČERNJUL, BLAŠKOVIĆ, HODŽA, TRAJKOVSKI DOŠLI

Treneru Černjulu i njegovim asistentima Dini Juričiću i tehniku Marinu Veljaku te treneru vratara Dorijanu Liculu večeras su se odazvala čak dvadeset devetorica nogometaša a među njima i prinove: Tomas Černjul iz pulske Istre 1961., Etien Belušićiz barbanskog Omladinca 1952 te dvojac iz Zelenica, Dino Černjul i Esmin Hodža i mladi daroviti igrač Učke 72., Martin Trajkovski. Na prvoj prozivci je bio i rekonvalesent Robert Kiršićm a jedino je nedostajao, zbog radnih obveza Ervin Čudić.

 

BLAŠKOVIĆ I VOZILA OTIŠLI

Od prošlogodišnje momčadi jedino će nedostajati dvojac, Marin Blašković koji je preselio u Zelenice i Mauro Vozila koji je nakon što mu je istakao juniorski staž u Nedešćini otišao na kaljenje u trećeligaški Plominu. Nedešćani će sve treninge odraditi na svojim igralištima u Nedešćini i Svetom Matinu pošto je odlazak na pripreme u ovo vrijeme „nemoguća misija“, prvenstveno zbog radnih obveza igrača. Gotov je i raspored kontrolnih utakmica. Najprije je na redu sraz s Medulinom 1921. u Nedešćini u subotu 26. srpnja u 18,oo sati, za tjedan dana 02. kolovoza također u Nedešćini slijedi susret protiv „vječitog rivala“ iz Labina. U srijedu 06. kolovoza u 20,oo sati Nedešćani gostuju kod novog četveroligaša Pazinke Qubik u Pazinu a tri dana kasnije u subotu 09. kolovoza u Poreču protiv Jadrana. U utorak 12. kolovoza gost Nedešćine biti će županisjki prvoligaš Raša 1938. iz Raše a generalka bi, pod uvjetom da liga počinje 23. kolovoza trebala biti u Rovinjskom selu protiv treće-ligaša Rovinja.

 

LabinSport

 

Foto: Etien Belušić, Glas Istre

Jedinstvo omladinac sport Nedešćina Roberto Černjul nogomet