Nogomet: NK Rudar : NK Pazinka 2:0 (1:0)

Nogomet: NK Rudar : NK Pazinka 2:0 (1:0)

22.2.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Sigurna i rutinirana pobjeda nogometaša Rudara u današnjoj utakmici protiv momčadi Pazinke. Ipak, realno treba reći kako ovo nije najjača Pazinka, jer su gosti stigli bez Levaka, Erika, Zgrablića, Videkića, Stranića i Rudele, šestorke koja bi gotovo našla svoje mjesto među Žeželjevih najboljih 11.

 

Ipak, to ne umanjuje sigurnost u igri domaćina koji je već u prvih 18 minuta mogao triput slaviti. Najprije je u osmoj minuti Pinčan glavom u posljednji čas obranio gol gostiju nakon udarca Barišića glavom, a onda je u 17. minuti Funčić obranio „slobodnjak“ Mehiću s 25 metara. Minutu kasnije, iz kornera, Barišić ponovno glavom šutira, ovog puta s četiri metra, ali Funčić fantastično spašava svoj gol. Ipak, 12 minuta kasnije Juričić je sve napravio sam, a onda kapetanski dao prigodu mladom Arianu Radočaju da se upiše u strijelce. Četiri minute kasnije nova velika prigoda za „Kovare“. Badrov je u solo prodoru iza sebe ostavio dvojicu, a onda lažnjakom svih ostavio na krivoj nozi pa ostavio loptu za natrčalog Barišića čiji udarac odlazi za malo preko gola.

 

Dvije minute kasnije prvu prigodu ima Pazinka. Krajcar je izbio sam na Vozilu koji mu licem brani udarac. Niti 60 sekundi kasnije u prigodu je Baša, ali i njegov volej odlazi točno u vratara Rudara. U 61. minuti Ivetac odličnom loptom pronalazi Valeta koji „iz prve" loptu šalje tik pored desne Voziline vratnice. Deset minuta kasnije Jašarević prima loptu na desnoj strani od snalažljivog Fejzića, a njegov centaršut pravi nered u gostujućoj obrani, a lopta prolazi tek centimetrima pored vratnice. Minutu kasnije jedanaesterac za domaće nakon što je evidentno „pometen" Čudić. Sigurni realizator je Almir Fejzić za 2:0. Pazinjani su mogli smanjiti, ali je u 88. minuti Flegar s pet metara petom loše reagirao na centaršut Valeta.

 

LABIN - Gradski stadion

Gledatelja: 90

Sudac: Elvis Brečević (Raša)

 

                           RUDAR - PAZINKA 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Radočaj A. 30'', 2:0 Fejzić (11 m) 72''

 

RUDAR: Vozila, Kurtić, Škopac, Načinović, Mehić, Škiljan, Barišić, Stepčić, Badrov, Juričić, Radočaj A.

Još su igrali: Radočaj V., Fejzić, Čudić, Jašarević, Alić, Matulja

 

PAZINKA: Funčić, Banko, Ružić, Pinčan, Baša, Rabar, Koraca V., Ivetac, Vale, Krajcar, Flegar

Još su igrali: Horvat, Hrvatin

 

nk rudar nk pazinka sport nogomet