NK Rudar: Kovari do boda na Hreljinu

NK Rudar: Kovari do boda na Hreljinu

17.4.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Bura koja je danas tutnjala riječkim zaleđem uništila je i nogometnu predstavu na Hreljinu. Od nogometa pod takvim uvjetima apsolutno ništa nije viđeno posebice u prvome dijelu, dok su u nastavku dva pogotka ipak susretu dala prolaznu ocjenu.

Poveli su Labinjani na ulasku u 50. minutu. Slobodan udarac na 18 metara dosudio je Radić za goste, a lopti je prišao Valentino Stepčić. Bilo je jasno da se sprema nešto posebno. “Step” je majstorski prebacio zid i pogodio mrežu Ciania za labinskih 0:1.

Petnaestak minuta nakon toga novi slobodan udarac. Ovoga puta za domaću momčad i to na četrdesetak metara od gola. No, nošena vjetrom, lopta koju je “opalio” Kuši našla se u Macanovoj mreži za podjelu bodova danas na Hreljinu.


HRELJIN – Igralište Lonja – 3. HNL ZAPAD – 20. kolo – SUDAC: Zvonko Radić (Kastav), POMOĆNICI: Milan Kukuljan (Podkilavac) i Marko Cvijović (Rijeka)

NAPRIJED – RUDAR TRANS EURO 1:1 (0:0)

Žuti kartoni: Pleše (Naprijed), Rudan (Rudar Trans Euro)

Strijelci: 0:1 Stepčić 50′, 1:1 Kuši 65′

NAPRIJED: Ciani, Jakovljević (46. Kuši), Simanović, Agaj, Blašković (58. Mance), Mioč, Tomljanović, Barišić, Leskur, Begić, Pleše

Trener: Branko Panić

RUDAR TRANS EURO: Macan T., Načinović, Golja (83. Juričić), Giljanović, Macan I., Rudan (90. Blow), Van Wey, Boucaux, Kurtić, Stepčić, Hrvat

Trener: Roberto Paliska

nk rudar nk naprijed hreljin nogomet valentino stetpčić