NK Rudar doveo drugo pojačanje u ovom prijelaznom roku

NK Rudar doveo drugo pojačanje u ovom prijelaznom roku

27.12.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Naime, prvo pojačanje je ostanak svih igrača iz trenutnog kadra, a danas je definiran i dolazak Sanjina Grpca, dosadašnjeg napadača Vihora iz Baške. Ovaj 28-godišnji ofenzivac je iz pionira Rijeke otišao u Orijent u koji se vraćao triput u svojoj karijeri. Igrao je i za Klanu, Grobničan, Krk i austrijski Ranshofen. U Vihoru je u proteklih sezonu i pol postigao 13 golova.

“Prihvatio sam ponudu Vihora u trenutku kad sam se oženio i dobio posao pa sam se odlučio skrasiti. Zahvaljujem se mom sada već bivšem klubu na svemu, bili su korektni i nadam se da će i za njih doći bolji dani”, rekao je Grbac pa nastavio:

“Kontakt s Rudarom započeo je nakon međusobne utakmice prije mjesec dana da bi danas dobio papire te mogu reći da sam igrač labinskog četvrtoligaša. Nažalost, neću moći biti prisutan sutra na Zelenoj noći, ali u prvim danima 2019. dolazim dovršiti papirologiju. Klub je to velike tradicije, a ovo je moj prvi nogometni ‘izlet’ u Istru pa se veselim novim izazovima.”

Iako predsjednik Zalihić nije htio komentirati pravdajući se obavezama oko organizacije sutrašnje Zelene noći, nije ni demantirao kuloarske priče kako Labinjani čekaju rasplet situacije Željka Tomića sa sada već njegovim bivšim klubom Koprom.


NK Rudarsanjin grbac nk rudar sport nogomet