Nikola Zahtila: Ne idemo u Zagreb sa bijelom zastavom!

Nikola Zahtila: Ne idemo u Zagreb sa bijelom zastavom!

15.2.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Donosimo vam razgovor sa vratarom Albona Potpiaćana, Nikolom Zahtilom, objavljen na portalu FutsalBALKAN

Nakon prvih 11 kola, Albona Potpićan nalazi se na posljednjem 12. mjestu bez bodova: "Prvi dio sezone bio je zaista težak za klub što pokazuje i stanje na tablici. Kad prije svake utakmice ne znate da li ćete imati 5,6 ili 8 igrača na raspolaganju, onda je zaista teško razmišljati o bilo kakvom rezultatu. Uspijeli smo izgurati polusezonu do kraja unatoč brojnim problemima, što financijskim, što igračkim. Kad vam klubovi koji se natječu u 1. županijskoj ligi velikog nogometa(da ne spominjem veći rang natjecanja) brane igračima da dva dana prije njihove utakmice igraju futasl, onda znate da ste u problemima."

Iza vas su odrađene pripreme te prijelazni rok: "Baš radi takvih situacija koje su nam se dešavale u prvom dijelu sezone, odlučili smo sve napraviti kako bi pronašli igrače kojima bi futsal bio na prvome mjestu. Na svu sreću ima još takvih u Istri koji su nam spremni pomoći tako da smo uspjeli dovesti 8 novih igrača. To su sve redom mladi momci iz Istre te Rijeke koji su na ovim zimskim turnirima što su iza nas pokazali da bi mogli biti odlična pojačanja."

U petak, u prvom kolu nastavka gostujete kod Alumnusa: "Kako čujem i Alumnus je doveo neka pojačanja te normalno da su oni favoriti u toj utakmici. Mi se još uvijek skupljamo,ali sigurno ne idemo u Zagreb sa bijelom zastavom. Idemo odigrati što je bolje moguće, pa neka bolji pobijedi."

mnk albona potpićan futsal nikola zahtila interview