Niko Franković pozvan u Hrvatsku rukometnu mlađe kadetsku reprezentaciju

Niko Franković pozvan u Hrvatsku rukometnu mlađe kadetsku reprezentaciju

12.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Od 23. do 28. lipnja u Ludbregu će se održati okupljanje Hrvatske mlađe kadetske reprezentacije, a na popisu izbornika Mateja Miškovića našao se i naš igrač Niko Franković.


Veliko je to priznanje kako za klub tako i za svakog igrača. Svaki sport pa tako i rukomet iziskuje puno truda i odricanja kako bi se došlo do tako jednog uspjeha. Svim mladim igračima poziv za reprezentaciju trebao bi biti san i velika motivacija da svakim danom budu sve bolji i bolji, mladi Franković je u tome uspio i od srca čestitamo.


“Vrlo sam iznenađen pozivom, iskreno nisam imao nikakva očekivanja, naravno jako sam ponosan i sretan te će mi to svakako biti motivacija za daljnji rad.” izjavio je Niko Franković nakon što je saznao da je na popisu izbornika Miškovića. Uz njega tu je veliki broj kvalitetnih igrača koje smo imali prilike gledati na neto odigranoj završnici prvenstva Hrvatske u kategoriji U17. “O reprezentaciji, odnosno igračima mislim da nemam što govoriti, sve su to fantastični igrači te samo mogu biti ponosan što uopće imam priliku dijeliti svlačionica s njima. Kao što sam rekao, veoma sam ponosan i sretan. Mogu reći da se mukotrpan rad isplatio te ću sigurno još jače nastaviti dalje.” za kraj će Niko Franković.


Višeniko franković rk rudar labin rk rudar sport rukomet