Stampar M - Stampar

Nije dobro da se ljude u Istri plaši Zagrebom, poručio na predizbornoj tribini labinskog SDP-a premijer Zoran Milanović

Nije dobro da se ljude u Istri plaši Zagrebom, poručio na predizbornoj tribini labinskog SDP-a premijer Zoran Milanović

31.5.2013. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Predsjednik SDP-a i hrvatski premijer Zoran Milanović  sinoć je na predizbornoj tribini labinskog SDP-a izrazio podršku Damiru Kajinu u utrci za istarskog župana i Željku Ernečiću kandidatu za labinskog gradonačelnika. Govoreći  o predizbornoj kampanji i uspoređujući kampanju u Vukovaru i Istri kazao je: (ton – Zoran Milanović). SDP je istarska,hrvatska stranka, koja voli Istru i Istru vidi na isti način kao i IDS, poručio je Milanović. O Damiru Kajinu je rekao: (ton – Zoran Milanović 1). Govorio je on i o kako je kazao kolegama iz IDS-a: (ton – Zoran Milanović 2). Prisjetio se i svog posljednjeg boravka u Labinu: (ton – Zoran Milanović 3).  Na kraju je zaključio kako se on zajedno sa svojim timom, s Ernečićem u Labinu i Kajinom u Istarskoj županiji bore za jaku i uređenu Istru, Istru u kojoj neće biti bitna stranačka iskaznica. Na predizbornom skupu govorio je i kandidat za istarskog župana Damir Kajin koji je između ostalog istaknuo: (ton – Damir Kajin). Kazao je kako svima u Istri treba dati iste šanse, jer bez toga Istra ne može pokrenuti. Istru je potrebno osloboditi straha, ustvrdio je Kajin i dodao: (ton – Damir Kajin 1). Zaključio je kako ima nade za poštenu Istru, za Istru u kojoj neće biti niti privilegiranih niti diskriminiranih. Kandidat za labinskog gradonačelnika Željko Ernečić kazao je kako se u nedjelju Labinu otvara perspektiva za promjene. Govoreći o suradnji s državom kazao je: (ton – Željko Ernečić 2). Ernečić je ukratko predstavio i svoj program u kojem je najvažnije, kako je rekao, potaknuti razvoj gospodarstva.

Kandidat  SDP-a  za labinskog gradonačelnika Željko Ernečić i kandidati za njegova zamjenika Valdi Gobo i Daneil Mohorović pozvali su na konferenciji za novinare održanoj u srijedu navečer Labinjane da izađu na izbore i daju im svoje povjerenje. Valdi Gobo: (ton – Valdi Gobo). Drugi krug izbora iznenadio je samo Demetliku i vladajuću koaliciju, kazao je kandidat za zamjenika gradonačelnika Daniel Mohorović i dodao: (ton – Daniel Mohorović).

Pozvao je on sve vijećnice, vijećnike, liste i stranke koje su ušle u Gradsko vijeće na suradnju: (ton – Daniel Mohorović 1). Kandidat za gradonačelnika Željko Ernečić na konferenciji za novinare je istaknuo: (ton – Željko Ernečić). Mislim da je vrijeme za suradnju i uvažavanje svih. Ja sam na to spreman, a to smo pokazali i u svom dosadašnjem radu u Vijeću. Ako budem izabran bit ću gradonačelnik svih građana te ću uvažavati svačije mišljenje i postupati u najboljem interesu Grada i građana“ dodao je Ernečić  koji očekuje da će u nedjelju navečer: (ton – Željko Ernečić 1).  Kandidati SDP-a za čelna mjesta Grada Labina zahvalili su i nositeljima svih lista koji su svoje birače pozvali da upravo njima daju glas u drugom krugu izbora.

 

 

sdp lokalni izbori izbori izbori 2013 milanović sdp ernečić