Nezavisni zajedno - predstavljanje kandidata 3

Nezavisni zajedno - predstavljanje kandidata 3

11.5.2017. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Politika

Dosadašnja vlast onemogućava istinsku raspravu o bitnim pitanjima glede budućnosti društva. 
Takvu vlast podržalo je na prošlim izborima 18% građana! 
Vi koji na prošlim izborima niste izašli na glasanje, ''''''''stvorili'''''''' ste budućnost koju ste već proživjeli. Možda i goru od prošle. Dali će Vaša ruka pisati budućnost, ili ćete svojim neizlaženjem na izbore opet dozvoliti da onih 18% u vaše ime pišu budućnost, VI odlučujete.

EDI KODRIN
Po struci VKV mehaničar, Edi Kodrin je labinskoj javnosti poznat po sportskom angažmanu i organiziranju humanitarnih akcija i humanitarnih turnira.
„Kao sportski djelatnik sam 40 godina u mnogim sportovima od rukometa, nogometa do košarke. Trenutno sam predsjednik prvoligaša MNK Albona - Potpićan 98. Dva mandata sam bio predsjednik sportske zajednice grada Labina. Željan sam promjena u sportu“, kaže Edi.
Edi Kodrin rođen je u Vinežu 15. siječnja 1957. godine. Radno iskustvo stjecao je u Prvomajskoj Raša, Labinprogresu TPS-u, talijanskoj tvrtki Roncato (kožna galanterija), a trenutno je zaposlen u ''''Dini interijerima.
Edi je sretno oženjen, otac je troje djece i ima isto toliko unučadi. 

VALDI MEDANČIĆ
Ako biste ga upitali da ukratko nešto kaže o sebi reći će: „Oženjen sam i ponosan otac dvaju sinova. Cijenim iskrenost i poštenje, a želja mi je pomoći građanima u njihovom htijenju ka boljem životu. Živimo u bogatom kraju a da toga nismo ni svjesni“.  
Valdi Medančić rođen je u Raši 28. ožujka 1968. godine. Po zanimanju je inženjer elektrotehnike. Radno iskustvo stekao je u Sigurnosti Belušić Labin, Siemensu Zagreb i Rockwoolu Potpićan. Zaposlen je u tvrtki Indikator Labin, a trenutno angažiran na poslovima u Danieli Systecu Labin i Maslinici Rabac.
Od hobija ističe praćenje sinova na sportskim terenima, voli fotografiju,  informatiku i praćenje burze. Aktivni je rekreativac veterana NK Rabac.

MORENO  ČEKADA
Moreno Čekada profesionalno se bavi turizmom kao privatni iznajmljivač već 10 godina. Suvlasnik je firme koja pruža usluge u turizmu i član OPG-a.
„U svom osobnom i poslovnom djelovanju nastojim ujediniti očekivanja gostiju s mogućnostima kojima naše prekrasno podneblje obiluje“, ističe Moreno, koji je završio Ugostiteljsko-turistički smjer u Opatiji, zanimanje kuhar, ali iskustvo u struci mu je minimalno. 
Moreno voli putovanja, šetnje u prirodi i ronjenje. Ono što ne voli je dvoličnost i neodgovornost.

ALESSANDRO TOPLAK
Alessandro Toplak rođen je 1. rujna 1974. u Puli, vlasnik je u tvrtke Eksplozivi d.o.o. Labin, pa se može reći da su eksplozivi ono od čega živi. U Labinu je završio osnovnu i srednju školu. 
U braku je od 2004. godine i otac djevojčice od sedam i pol godina. U prošlosti se bavio košarkom i izviđačima, ovim potonjim dosta dugo. 
 
Edi, Valdi, Moreno i Alessandro poručuju biračima:
Vratimo grad građanima !
 
Želimo društvo sučeljavanja ideja i argumenata a ne borbe za vlast. 
Samo sloboda govora i sloboda djelovanja čini promjenu – ne dozvolite strahu da određuje budućnost, radi čega je uvijek ''''''''sve isto'''''''', a mi stagniramo i nazadujemo. Jer VI ste ti koji odlučujete u svoje ime i za svoju budućnost.

nezavisni zajedno izbori 2017 lokalni izbori labin grad labin kandidati