Nenad Boršić pozvao glasače da izađu na izbore

Nenad Boršić pozvao glasače da izađu na izbore

13.5.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Politika

Drage Labinjanke i Labinjani, pozivam vas da u nedjelju zaokružite listu broj 2. jer se na njoj nalaze pošteni i dosljedni ljudi koji se do sad nisu, nigdje i na bilo koji način, okaljali. 

Među nama nema političkih konvertita koji su, od izbora do izbora, mijenjali liste, niti onih koji su se bogatili koristeći svoju poziciju u HDZ-u. Oni su sad na nekim drugim listama.

Stoga vas još jednom pozivam da zaokružite listu HDZ-a, pod rednim brojem 2, a mi obećavamo da ćemo iskoristiti naše pozicije u vodećoj stranici na nivou Hrvatske kako bi pomogli da Labin realizira što više kapitalnih projekata: od lukobrana u Rapcu, preko nogometnog igrališta sa umjetnom travom pa do projekta „Labin podzemno grad“.

Također Vas pozivam sve da svoj glas za županicu Istarske županije date našoj kandidatkinji, doktorici Ireni Hrstić.

Koristim prigodu zahvaliti se svim članovima i simpatizerima na nesebičnoj pomoći kako bi smo se što bolje predstavili građanima Labina, a napose svojim najbližim suradnicima.

Jedan od njih je drugi na našoj listi, Miran Gortan koji vas također sve pozdravlja prigodnom porukom: „Cijenjene sugrađanke i sugrađani, pozivam vas da u što većem broju izađete u nedjelju na izbore i date potporu listi HDZ-a. 

Zaokružite broj 2 kako bi smo imali što više vijećnika, jer više vijećnika HDZ-a znači i veću obvezu državne vlasti da značajno pripomogne u realizaciji važnih, infrastrukturnih projekata u Labinu. Što nas iz HDZ-a bude više u Vijeću Grada Labina, biti ćemo učinkovitiji i korisniji u Zagrebu za našu lokalnu zajednicu“.

Poseban apel mladim u našem gradu uputio je najmlađi, a treći na našoj listi, Mladen Božičević: 

„Poštovane sugrađanke i sugrađani, izađite u nedjelju na izbore, zaokružite listu HDZ-a pod rednim broj 2, te tako izberite one koji će časno i pošteno obavljati funkciju gradskog vijećnika. Posebno apeliram na mlade da izađu u što većem broju. U svakom slučaju biti će mi velika čast i zadovoljstvo u koliko vašim glasovima budem izabran u Vijeće Grada Labina“.




HDZ Labin

izbori2021 lokalni izbori grad labin gradonačelnik općinsko vijeće nenad boršić hdz