Nazavisni Zajedno predstavili članove svoje liste

Nazavisni Zajedno predstavili članove svoje liste

22.3.2017. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Politika

Lista Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića, prva je izašla u javnost s imenima članova svoje liste, kako bi i na taj način pokazali da će imati otvorenu komunikaciju s javnošću.

 

„Odlučili smo našu listu predstaviti građanima, kako bi birači već sada znali tko će ih zastupati u Gradskom vijeću nakon što nam na izborima ukažu povjerenje. Većina članova naše liste materijalno i egzistencijalno je osigurana, ne ovise o ničijoj politici, to su slobodnomisleći ljudi, neki među njima već su se istakli u građanskom aktivizmu i humanitarnim akcijama, kao i u poduzetništvu", rekao nam je Vlačić.

 

Na listi Nezavisni Zajedno su:

Silvano Vlačić poduzetnik iz Kapelice kao nositelj liste, a zatim abecednim redom: prof. Eni Babić iz Labina,  Mladen Bastijanić strojarski tehničar iz Vineža, Moreno Čekada turistički djelatnik iz Labina,  Maura Gergorić apsolventica fizioterapije iz Brega, dr. Nikola Gržalja liječnik iz Marceljani, Vigor Kiršić stručnjak zaštite na radu iz Labina, Edi Kodrin mehaničar iz Starog grada, Klaudio Korva umirovljenik iz Labina, Darko Martinović umirovljeni pukovnik HV-a iz Labina, Valdi Medančić inženjer elektrotehnike iz Rapca, Pino Paliska poduzetnik iz Labina, Tanja Pejić diplomirana ekonomistica iz Labina, Jasna Pušec ugostitelj iz Labina, Davor Šverko profesionalni vozač iz Labina, Gordana Tenčić poduzetnica iz Vineža,  i Alessandro Toplak poduzetnik iz Labina.

Od 17 članova liste Nezavisni zajedno, pet je žena.

 

nezavisni izbori2017 politika izbori lokalni izbori mladen bastijanić silvano vlačić klaudio korva