Natječaj za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra” - rok za prijavu 17.06.2019.

Natječaj za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra” - rok za prijavu 17.06.2019.

21.5.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Pozivaju se udruge koje imaju sjedište registrirano u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina za 2019. godinu (Buzet, Buje, Funtana, Labin, Ližnjan, Marčana, Medulin, Novigrad, Pazin, Poreč, Rovinj, Svetvinčenat, Vodnjan, Vrsar) da se prijave na Natječaj za financiranje malih projekata u zajednici ''Mali projekti za bolje sutra''.

Ciljevi natječaja jesu razvoj lokalne zajednice te očuvanje, valorizacija i promocija istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja.

Natječaj je otvoren od 15. svibnja do 17. lipnja 2019. godine te organizacije mogu prijaviti projekte u maksimalnom trajanju do 6 mjeseci. Ukupna vrijednost natječaja je 150.000,00 kuna, dok najmanji iznos koji se može tražiti od Zaklade iznosi 5.000,00, a najveći 15.000,00 kuna. Sva pitanja vezana uz natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na slijedeću adresu: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr i to najkasnije do 04.06.2019. godine.

Natječajnu dokumentaciju možete pronaći na web stranici Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u dijelu otvoreni natječaji: "Natječaj za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra” -15.05.2019."

U narednom razdoblju Zaklada planira prezentacije uvjeta natječaja u gradovima i općinama članovima Fonda. Također, održat će se i 3 edukacije o razradi ideja koje potencijalni prijavitelji žele prijaviti na ovaj natječaj.

Točni termini održavanja prezentacija i edukacija bit će objavljeni na web i FB stranici Zaklade.

Izvještaj o provedbi natječaja - "Mali projekti za bolje sutra" u 2018. godini možete pogledati ovdje.

U međuvremenu, inspirirajte se i pogledajte kratak video o financiranim malim projektima ovdje.

natječaj mali projekti za bolje sutra financiranje udruge mali projekti projekti zajednica društvo