Natječaj za grafičko oblikovanje web stranica Grada Labina

Natječaj za grafičko oblikovanje web stranica Grada Labina

23.10.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Grad Labin objavljuje Natječaj za grafičko oblikovanje web stranica Grada Labina. Svrha je natječaja dobivanje najboljeg grafičkog rješenja za potrebe izrade web stranica Grada Labina. Natječaj započinje 23. listopada 2014. godine po objavi na Oglasnoj ploči Grada Labina te na službenoj web stranici Grada Labina www.labin.hr.

 

Svaki autor ima pravo sudjelovanja s jednim (1) radom. Prijave za sudjelovanje na natječaju šalju se na adresu Grad Labin, Titov trg 11, 52220 Labin. Za odabir najkvalitetnijeg natječajnog rada imenuje se Povjerenstvo za odabir natječajnog rada u sastavu od pet (5) članova. Kod odabira pristiglih radova Povjerenstvo će posebno uzimati u obzir originalnost i kvalitetu vizualnog rješenja. Povjerenstvo će dodijeliti nagradu u iznosu od 15.000,00 kuna neto autoru najbolje ocijenjenog rada čiji će rad time biti otkupljen.

 

Sva pitanja koja bi Natjecatelji željeli postaviti Naručitelju i/ili Povjerenstvu, a koja proizlaze iz eventualnih nejasnoća u sadržaju dokumentacije za nadmetanje, moraju biti postavljena Naručitelju isključivo u pisanoj formi, odnosno dopisom, telefaksom ili elektroničkom poštom i to do isteka roka za dostavu radova s naznakom: Pitanje za grafičko oblikovanje web stranica Grada Labina. Pitanja se dostavljaju na adresu Grad Labin – Ured Grada, Titov trg 11, 52220 Labin, putem faxa 052/852-269 ili putem e-maila: ured.grada@labin.hr 

 

Krajnji rok za predaju natječajnih radova je 29. prosinca 2014. godine. U slučaju dostave poštom mjerodavnim se smatra datum i vrijeme na poštanskom žigu.  Cjelokupni tekst natječaja može se preuzeti na web stranici Grada Labina www.labin.hr ili Oglasnoj ploči Grada Labina.

 

 

Natječaj za grafičko oblikovanje web stranica Grada Labina.pdf259.56 KB
Sadržaj za grafičko oblikovanje web stranica Grada Labina.pdf188.07 KB

web design grafički dizajn web internet