Nastup potvrdili Karojba i Grosuplje, te Šijanci, Palestra i Vrsarani, a Labinština ima svojeg prvog predstavnika

Nastup potvrdili Karojba i Grosuplje, te Šijanci, Palestra i Vrsarani, a Labinština ima svojeg prvog predstavnika

18.11.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U prvih šest dana od početka prijava za ovogodišnji, 26. ukupno a 11. od obnavljanja, najveći istarski malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa 2014. - Suzuki Motortech", koji će se održavati od 12. do 28. prosinca u Domu sportova Mate Parlov pod pokroviteljstvom Grada Pule, prijavilo se dvostruko više momčadi. Dosadašnjih 13 prijava uvertira je u ovogodišnju Ulicu, iako se očekuje da će što se približava posljednji dan prijava, a to je 9. prosinca s obzirom da je ždrijeb dan kasnije u 19 sati u Caffe baru Chabahia, i interes pulskih i istarskih haklera biti sve veći.

 

I prije nego je turnir započeo prijavu je prva odaslala momčad Tomić Gradnje, a slijedili su je mladi Verudeži MNE Veruda za koju će prema prijavi nastupati braća Husarić i Jelenić. Svima, zbog svojih prezentacija posljednjih godina, pozitivna porečka Palestra također je i ove godine potvrdila nastup, baš kao i dvije, od tri, perjanice šijanskog hakla, MNK Šijana i ŠUM CB Kis. I Labinština već ima svog predstavnika, Igor Dundara poslao je prijavu za momčad pod nazivom FC Tango Šojić Design Caffe.

 

GIP Karojba potvrdila je da dolazi braniti naslov, baš kao što je to učinili i ljubljanski Avto Grosuplje Caffe bar Orsera, osvajač prije dvije godine, a finalist na posljednjem izdanju. Tradicionalno je svoju prijavu poslala vrsarska Riva, a nakon par godina pauze na Ulicu ponovno dolazi vrsarska CB Bubamara, finalist s trećeg obnovljenog izdanja. "Kosta" je već prijavio tri Lišjere, doduše, do ždrijeba za "drugu" i "treću" momčad trebat će, zbog ovogodišnjeg pravila, prijaviti po šest igrača prije ždrijeba.

Ulica Pula Mate Parlov momčadi mali nogomet turnir tradicija FC Tango Šojić Labinština MNE Veruda Palestra Avto Grosuplje GIP Karojba Design Caffe