Nastava u školama za niže razrede OŠ i maturante – mjere vrijede od 1. do 15. veljače 2021. godine

Nastava u školama za niže razrede OŠ i maturante – mjere vrijede od 1. do 15. veljače 2021. godine

29.1.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Temeljem procjene epidemiološke situacije Istarska županija i gradovi Pula, Rovinj, Poreč, Pazin, Labin i Umag, kao osnivači škola, u suradnji sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije donijeli su Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. – od 1. do 15. veljače 2021. godine kako slijedi:

Od 1. do 15. veljače 2021. godine nastava u osnovnim školama u razrednoj nastavi (u nižim razredima osnovnih škola, od I. do IV.) Istarske županije, odvijat će se prema MODELU A (nastava u školi).

Od 1. do 15. veljače 2021. godine, u osnovnim školama u predmetnoj nastavi (u višim razredima osnovnih škola, od V. do VIII. razreda), te u srednjim školama od I. do III. razreda u Istarskoj županiji, nastava će se odvijati prema MODELU C nastava na daljinu (on-line).

Od 1. do 15. veljače 2021. godine, nastava za maturante srednjih škola Istarske županije, odvijat će se prema MODELU A (nastava u školi), s pripadajućom praksom.

Odluka je prethodno dostavljena i Ministarstvu znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, te osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije.

Foto: LC Labin.com

nastava covid-19 kovid epidemiooška situacija grad labin županija istarska stožer civilne zaštite