Napravi najbolju blagdansku fotku i osvoji fotić u nagradnoj igri "Božić u Labinu"

Napravi najbolju blagdansku fotku i osvoji fotić u nagradnoj igri "Božić u Labinu"

7.12.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Grad Labin u suradnji s "Foto Festivalom" kroz predstojeće nam blagdanske dane organizira nagradni foto natječaj. Natječaj je otvoren od danas, nedjelje 6. prosinca - blagdana Sv. Nikole, te traje deset dana, zaključno s 15. prosincem. Nakon deset dana, komisija sastavljena od predstavnika Foto Festivala, Grada Labina i Turističke zajednice Grada Labina, odabrat će najmanje deset ili više najboljih fotografija, za koje će se potom moći glasati putem "lajkanja" na Facebook stranici. Prvu nagradu osvaja fotka koja sakupi najviše reakcija na društvenoj mreži, a o drugoj odlučuje naša komisija. Glasat će se moći do srijede 23. prosinca do 12 sati, a odmah potom bit će objavljen dobitnik glavne nagrade i nagrade žirija, kao i lista dobitnika utješnih nagrada.

Prve dvije nagrade dodjeljuje Grad Labin (legendarni i kultni fotoaparat Polaroid kao prvu nagradu i „Instagram“ fotić za mlade Fuji Instax kao nagradu komisije), a brojne utješne nagrade za sve koji uđu u užu konkurenciju daje Foto Festival.

Napominjemo da će svaki autor fotografije koja uđe u drugi krug (odnosno u glasanje putem Facebooka) dobiti razvijanje svoje fotografije u velikom formatu, 20x30 cm.

Svaki prijavitelj na nagradni natječaj može poslati najviše dvije fotografije, koje se obavezno šalju e-mailom na adresu javnost@labin.hr, uz podatke o autoru (ime, prezime, e-mail i broj mobitela) i obaveznu naznaku "ZA FOTO NATJEČAJ".

Pozivamo sve potencijalne sudionike da do 15. prosinca pošalju svoje najbolje fotke na temu blagdana: obitelj, djeca, prijatelji, blagdanski ukrasi, hrana i slastice, blagdanske dekoracije, motivi iz grada ili zimski pejzaž i blagdanski ugođaj - te da konkuriraju za vrijedne i atraktivne nagrade!

Fotografirajte aparatom, mobitelom, tabletom, GoPro kamerom ili bilo kojim sličnim uređajem, prijavite se bez obzira jeste li profesionalac ili amater - samo pustite vašoj kreativnosti na volju i uživajte u božićnom ugođaju. Komisija će izabrati radove na temelju ideje, ljepote, atmosfere, poruke, a ne samo tehničke vrijednosti.

I ne zaboravite! Grad Labin je za vas kreirao pravi blagdanski ugođaj na labinskom starogradskom trgu, uz brojne svjetlosne dekoracije i nekoliko tisuća lampica. Pozivamo vas da i na tom mjestu stvorite lijepe fotografije i još ljepše uspomene na tople, vesele i ugodne blagdane!

najbolja fotka fotografija božićna fotografija labin nagradna igra