Nakon viber zajednice, Labin otvara dodatne kanale komunikacije

Nakon viber zajednice, Labin otvara dodatne kanale komunikacije

30.4.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Nakon nedavnog otvaranja nove viber zajednice Grada Labina pod nazivom Labin Business Help Desk s ciljem boljeg informiranja i aktivne dvosmjerne komunikacije s poslovnim subjektima s područja Grada, od danas su omogućena i tri dodatna kanala komunikacije. Radi se o službenoj telefonskoj liniji, mail adresi namijenjenoj upitima lokalnih poduzetnika i info podstranici u sklopu službene web stranice Grada Labina o mjerama pomoći gospodarstvu.

Ovi kanali zamišljeni su tako da se koriste za bržu i dvosmjernu komunikaciju Grada s poduzetnicima u ovim vremenima krize kako bi se pružili svi odgovori i  pravovaljane informacije o donesenim mjerama, a s ciljem pomoći poduzetnicima. Jednako tako, ovi kanali bit će dostupni i nakon nastale krize COVID-a 19.

Stoga, od danas je aktivna direktna telefonska linija 052/866-817 na koju se upiti zaprimaju svakog radnog dana od 07,30 do 15,30 sati te mail adresa gospodarstvo@labin.hr

Na službenim stranicama Grada Labina svakodnevno će se ažurirati i nove informacije vezane za mjere pomoći gospodarstvu na lokalnoj, regionalnoj te nacionalnoj razini. Cilj je objediniti sve mjere kako bi korisnici mogli lakše doći do informacija.

Mjere možete pogledati OVDJE.


korona virus korona viber zajednica grada labina viber komunikacija