Nakon utakmice Pazinke i Rudara suce gađali bocom i izrezali im gume na autu

Nakon utakmice Pazinke i Rudara suce gađali bocom i izrezali im gume na autu

25.5.2015. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Na gradskom stadionu u Pazinu, 23. svibnja od 17 do 19 sati, odigrana je utakmica međužupanijske nogometne lige između  NK ''''Pazinka'''' i NK ''''Rudar'''', koju je pratilo stotinjak gledatelja.

Nakon odigrane utakmice, ispred prostorija nogometnog kluba, okupilo se šezdesetak osoba, koje su vikanjem negodovale na suđenje nogometnih sudaca. Kada su oko 20 sati suci krenuli su iz prostorija svlačionica u smjeru prostorija uprave, uz osiguranje redara i policijskih službenika, nepoznata osoba bacila je staklenu bocu prema ulaznim vratima, a potom su 27-godišnjak i 34-godišnjak, u više navrata, nasrtali u smjeru prozora na prostoriji u kojoj su se nalazili suci, udarajući šakama po prozoru i uzvikujući razne pogrdne riječi prema sucima.  Nakon što su suci izašli i stigli do svog vozila, primijetili su da su im nepoznate osobe, na parkiralištu u ulici Joakima Rakovca, razrezale tri gume na vozilu Nissan, riječke registarske oznake.

Protiv 27-godišnjaka i 34-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, a policija nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja.

 

 

nk rudar nk pazinka policija neredi napad