[NAJAVA] Tradicionalni susreti roditelja i djece "Igrojmo se s našemi decami", 1. svibnja od 17 do 19 sati u Nedešćini

[NAJAVA] Tradicionalni susreti roditelja i djece "Igrojmo se s našemi decami", 1. svibnja od 17 do 19 sati u Nedešćini

22.4.2024. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Povodom međunarodnog Praznika rada 1. Maja, Udruga "Mendula" pod pokroviteljstvom Općine Sveta Nedelja i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja u srijedu, 1.svibnja organizira i poziva sve na tradicionalno zajedničko druženje roditelja i djece "Igrojmo se s našemi decami" u Nedešćinu.

Program započinje u 16:00 sati sa igrališta u Nedešćini biciklijadom "1. Maj" u organizaciji TZO Svete Nedelja, Udruge žena Sv. Nedelje „Mendula“, Bike Center Rabac i BK Albona 1921 uz podršku Općine Sveta Nedelja. Za sudjelovanje je obavezna prijava do zaključno utorka, 30. travnja 2024.g.
Link za prijavu i kotizaciju te ostale informacije nalaze se na web stranici Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja.

Udruga "Mendula" je i ove godine pripremila zanimljiv i bogat program. U 17:00 sati nastupit će Labinske mažoretkinje, a za najmlađe je osiguran napuhanko.

Prijave za sportske susrete kreću od 17:00 sati na igralištu Osnovne škole "Vitomir Širola-Pajo" Nedešćina. U igrama sudjeluju dijete i odrasla osoba. Natjecatelji će se takmičiti u igrama: NOGOMET, GRANIČAR, POTEZANJE KONOPCA, SKOKOVI S LOPTOM, TRČANJE U KOLUTU.

Tijekom događanja članice Udruge "Mendula" nudit će gastro ponudu i piće po promotivnim cijenama. Sav prihod je namijenjen u humanitarne svrhe.

Pozivamo sve zainteresirane žitelje Labinštine da dođu i uključe se u obiteljske sportske igre.

Dobro nam došli!

Udruga žena Sv. Nedelja "Mendula"

igrojmo se s našemi decami udruga žena mendula udruga mendula nedešćina