Najava termina otvaranja prijava za škole plivanja u Rapcu i Tunarici

Najava termina otvaranja prijava za škole plivanja u Rapcu i Tunarici

13.6.2024. // Crveni križ Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Dragi roditelji,


obavještavamo vas da će prijave za škole plivanja u Rapcu (Maslinica) i Tunarici početi u subotu, 15. lipnja u 12,00 sati.


Na našoj internetskoj stranici na naslovnoj stranici istog će dana izaći objava u kojoj ćete moći odabrati termin i prijaviti svoje dijete. Grupe su ograničene na 10 polaznika i svaki će se termin zaključati čim se popuni. MOLIMO RODITELJE DA DIJETE PRIJAVE U SAMO 1 TERMIN.


Osim što će roditelji dobiti povratni mail s potvrdom prijave, kroz dan-dva napravit će se i Viber grupa sa svim roditeljima, za svaku školu plivanja posebno.


Škole plivanja namijenjene su djeci u dobi 4 do 7 godina (i starijoj, koja žele savladati strah od vode) i besplatne su. Koordinatorica je prof. Ljiljana Štingl uz koju rade još dvoje voditelja. Po završetku, sva djeca dobivaju diplome, majice i sladoled.


Otvorili smo 4 termina za sveukupno 8 grupa. Svaki termin ima 2 grupe, jednu koja počinje u 17 sati i drugu koja počinje u 18,30 (ili prema naknadnom dogovoru s koordinatoricom).


Termini će biti:


Grupa 1 – Rabac, 19.-24.6. u 17 sati


Grupa 2 – Rabac, 19.-24.6. u 18,30 sati


Grupa 3 – Rabac, 25.-30.6. u 17 sati


Grupa 4 – Rabac, 25.-30.6. u 18,30


Grupa 5 – Rabac, 1.-6.7. u 17 sati


Grupa 6 – Rabac, 1.-6.7. u 18,30


Grupa 7 – Tunarica, 7.-12.7. u 17 sati


Grupa 8 – Tunarica, 7.-12.7. u 18,30


U nastavku donosimo informaciju o suglasnostima i zaštiti osobnih podataka, koja se automatski vezuje uz prijavu djece u školu plivanja. Isti tekst objavit ćemo i u objavi koja će pratiti online prijavnice.


SUGLASNOSTI I INFORMACIJE RODITELJIMA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA


Zbog projektnog financiranja škole plivanja koje podrazumijeva dokaz o provedbi aktivnosti, upisom vašeg djeteta u školu plivanja ispunjavanjem online obrasca i sukladno čl.7. Uredbe EU 2016/679  jednoznačno dajete sljedeće privole:


da GDCK Labin vaše dijete fotografira, te koristi fotografije u svrhu praćenja, informiranja i promocije aktivnosti škole plivanja

da GDCK Labin dostavi podatke o vašem djetetu (fotografije) Službi spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja Hrvatskog Crvenog križa koja školu plivanja financira u sklopu projekta „Sigurnost na vodi“, u svrhu dokaza o njenoj provedbi

Podaci o Vašem djetetu pri GDCK Labin koriste se na sljedeći način:


prijavnica za školu plivanja uništava se po završetku škole plivanja

primjerene fotografije objavljuju se na društvenim mrežama Crveni križ Labin, te na mrežnim stranicama crvenikrizlabin.hr. Iste fotografije moguće je da prenesu i mediji.

Roditelj na zahtjev ima pravo:


uvida u osobne podatke djeteta prikupljene sa strane GDCK Labin

zaborav, odnosno brisanje osobnih podataka o djetetu

Zahtjev se podnosi u GDCK Labin.

škola plivanja tunartica rabac gdck crveni križ labin