Najava proslave 70. obljetnice Srednje škole Mate Blažine Labin

Najava proslave 70. obljetnice Srednje škole Mate Blažine Labin

11.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Srednja škola Mate Blažine i Grad Labin pozivaju građane na dvostruko slavlje: obilježavanje 70. obljetnice Srednje škole Mate Blažine i otvorenje nove Sportske dvorane Labin u ponedjeljak 15. svibnja 2017. u 17.45 sati u novojj Sportskoj dvorani Labin.


„Srednja škola je kroz povijest predstavljala kulturno, socijalno i obrazovno središte Labinštine. Njezina važnost i danas je neprocjenjiva, ne samo na obrazovnom, već i na širem društvenom i gospodarskom planu“ (Grad Labin). 


Sportski kompleks Labin obuhvaćat će dvije sportske dvorane – dosadašnju glavnu koja ide u rekonstrukciju te novoizgrađenu sa pratećim sadržajima. Srednja škola Mate Blažine pozvala je na prigodni kulturno-umjetnički i sporstki program i druženje u školskom restoranu sve svoje sadašnje i bivše članove kolektiva, članove Vijeća roditelja, Vijeća učenika, Školskog odbora, učenike sudionike državnih natjecanja i smotri, sudionike kulturno-umjetničkog i sportskog programa te uzvanike, predstavnike pokrovitelja, medijskih pokrovitelja, sponzora i donatora.

 

 

ssmb.hr

 

 

 

srednja škola mate blažina obljetnica obrazovanje.čedomir ružić