Najava proglašenja sportaša istarske županije i proglašenja sportaša Labinštine

Najava proglašenja sportaša istarske županije i proglašenja sportaša Labinštine

24.12.2007. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

U petak, 28. prosinca 2007. u rabačkoj «Mimozi» održati će se jubilarno 40. Proglašenje sportaša Istarske županije u izboru Glasa Istre i jubilarno 5. Proglašenje sportaša Labinštine u izboru Radio Labina.
O tome zašto su se organizatori ove sportsko-zabavne manifestacije odlučili za nešto raniji termin održavanja, u kojim kategorijama će se nagrade podijeliti, tko čini žiri i da li su svi sportski klubovi prijavili svoje kandidate kao i odgovor na pitanje zašto se odustalo od suradnje s Savezom sportova Grada Labina razgovarali smo s Adrianom Šćulcem u prvom dijelu emisije. ( audio Adriano Šćulac 1 dio)

Nagrade najboljim sportašima dodatan su poticaj za postizanje odličnih rezultata, a sportska redakcija Radio Labina i dalje će pratiti njihov rad, rekla je direktorica Radio Labina
Dezi Paliska u drugom dijelu emisije. (audio Dezi Paliska)

Nenad Janković, glavni urednik sportske redakcije Glasa Istre izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom Glasa Istre i Radio Labina u ovom projektu te istaknuo kako je redakcija Glasa Istre ove godine imala težak zadatak proglasiti najbolje jer su istarski sportaši postigli odlične rezultate ne samo na nacionalnoj već i na svjetskoj razini. (audio Nenad Janković)

Sportaše i sve posjetitelje u petak, 28. prosinca 2007. očekuje i bogati zabavni program, a Adriano Šćulac, glavni urednik Radio Labina je kao atrakciju večeri najavio nastup Franke Batelić, pobjednice ovogodišnjeg natjecanja Showtime. Također zahvaljujući sponzorima osigurana je i bogata lutrija. Početak manifestacije je u 20 sati. (audio Adriano Šćulac 2 dio)

proglašenje sportaša godine istarska zupanija labinština Mimoza Rabac Nenad Janković GLas Istre najava Adriano Šćulac Dezi Paliska