[NAJAVA] Mike Sponza i Whiskey acoustic trio ovog vikenda u labinskom Rock Caffeu

[NAJAVA] Mike Sponza i Whiskey acoustic trio ovog vikenda u labinskom Rock Caffeu

10.4.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

12.4. Petak MIKE SPONZA TRIO

Velika nam je čast ponovo ugostiti legenda europske bluz scene Mike Sponzu. Nije tajna da Mike Sponza voli svirke u malim klubovima možda čak i više od nekih velikih blues festivala na kojima nerijetko nastupa pa tako traje i „ljubav“ izmeđumalog labinskog Rock Caffe-a i ovog velikana aktualne blues scene. U dva dosadašnja gostovanja tokom godina pokazao je da kvaliteta nije slučajna te zašto toliko poznatih svjetskih glazbenika s njim snima pjesme i rado nastupa uživo.
Ovaj koncert poveznica je s „10th Zagreb Internacional blues festivalom“ koji se održava u Zagrebu i drugim gradovima u trajanju od čak deset dana.


13.4. Subota WHISKEY TRAIN TRIO

Česti gosti labinskog Rocka pulski sastav Whiskey Train  koji zadnjih godina nastupa u trio kombinaciji i to uz akustične gitare, bass i mandolinu. Repertoar koji izvode je kombinacija domaće i strane rock i blues glazbe, a specifični aranžmani daju novi uvid i atmosferu pjesmama  poput „Ace Of Spade“ koji u ovako akustičnoj izvedbi zvuče zaista svježe i drugačije ne gubeći pritom smisao i samu poruku.


Koncerti počinju oko 22 sata,  a ulaz u Rock uvijek je besplatan.


whiskey train trio mike sponza rock caffe labin koncert zabava izlasci