[NAJAVA] Handmade and Gourmet Fair „Istrian Lifestyle” i Ljetni karneval u Rapcu

[NAJAVA] Handmade and Gourmet Fair „Istrian Lifestyle”  i Ljetni karneval u Rapcu

14.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

I ovog će lipnja Rabac zaživjeti posebnom atmosferom zahvaljujući odlično posjećenom Handmade and Gourmet Fairu „Istrian Lifestyle" te tradicionalnom i ludom Ljetnom karnevalu !

Istrian Lifestyle - Handmade and Gourmet Fair

  

Rabac riva, petak 16.06., 23.06., 30.06.2017.       20,00 - 23,00 sata

U petak, 16.06.2017., od 20 do 23 sata, dvadeset izlagača predstavit će se na prvom ovogodišnjem handmade and gourmet fairu „Istrian Lifestyle" koji će se održavati svakog petka od 16.6. - 8.9.2017.

 

Degustirajte i kupite autohtone istarske gastro proizvode: svjetski nagrađivana maslinova ulja i labinska vina, mesne delicije od istarskog pršuta do kobasica, sireve s najboljeg hrvatskog OPG-a,

prirodne džemove i sokove.

 

Upoznajte se s tradicijom izrade keramike na Labinštini, opustite se uz mirisne proizvode od lavande, odaberite originalne ručno rađene suvenire i uživajte u druženju na rabačkoj rivi.

 

 

Ljetni karneval

 

Rabac riva i šetnica, subota, 17.06.2017., početak u 19,30 sati

 

Neka vam i ovo ljeto započne veselo i zabavno u Rapcu. Pridružite se Ljetnom karnevalu kojeg već tradicionalno organizira maškarana grupa Labinjonska Kompanija Domoća Folšarija.

 

Šarena i bučna povorka brojnih karnevalskih skupina iz Hrvatske i inozemstva kreće u 19,30 sati ispred hotela u uvali Maslinica prema rivi gdje slijedi pojedinačno predstavljanje svake grupe.

 

Veseli mimohod se nastavlja rabačkom šetnicom do terase hotela Marina gdje će održati ples i zabava.

 

 

rabac istrian lifestyle gastronomija rabac ljetni karneval