[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

7.11.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ove subote ne red je došao dugo očekivani istarski derbi u sklopu kojeg kovarima u goste dolazi RK Umag. Proteklih godina ove dvije momčadi sastale su se jedino u Kup natjecanju stoga u velikom je iščekivanju ligaška utakmica i borba za dva boda koja se zadnji put desila još davno dok su oba kluba igrala u 2. HRL Zapad.

RK Umag je, na iznenađenje mnogih, nakon 6 kola jedina neporažena momčad lige te s 12 bodova drže vrh tablice. S druge strane ugodno iznenađenje lige, RK Rudan Labin, je sa 6 bodova i jednom utakmicom manje na 4. mjestu, iza već spomenutog Umaga, te Dubrave i Sesveta.

Utakmica je narasporedu u subotu s početkom u 20:00 sati u SC Franko Mileta. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od četvrtka 8.11. u cafe baru Olimp na zelenicama te u Alter Ego bar & club.

 

Druga momčad RK Rudan Labin 2 ove nedjelje igraju 6. kolo 3. HRL Zapad protiv MRK 28. April iz Kaštelira. Utakmica se igra u SC Franko Mileta u Labinu s početkom u 19:00 sati.

Mlađi kadeti ove subote igraju 4. kolo državne 1. HMKRL Zapad lige te im u goste dolazi momčad iz Rijeke, MRK Kozala, te puležani, MRK Arena Jadrograd. Prva je narasporedu utakmica između MRK Kozale i MRK Arene JDG, u 10:00 sati, a zatim kovari igraju protiv MRK Kozale u 11:00 te protiv MRK Arene JDG u 12:00 sati.

Ove nedjelje s početkom u 11:00 sati u Novigradu održati će se 2. turnir Županijske rukometne lige u mini rukometu. 

rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin