[NAGRADNA IGRA] LC Labin.com za Valentinovo zaljubljenim parovima poklanja 2 x 2 ulaznice za romantični gala koncert NOLA - piano @ Kino Labin 15. 02.

[NAGRADNA IGRA] LC Labin.com za Valentinovo zaljubljenim parovima poklanja 2 x 2 ulaznice za romantični gala koncert NOLA - piano @ Kino Labin 15. 02.

8.2.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U sklopu regionalne koncertne turneje „Nola Piano - 20 godina ljubavi" i promocije njihovog posebnog  albuma „Nola Piano" izdanog povodom dvadesete obljetnice njihove karijere, u petak 15. veljače, pulska grupa Nola održat će koncert u Kinu Labin s početkom u 20:00 sati.

Grupa Nola jedno je od najcjenjenijih imena moderne hrvatske pop-rock glazbe, te su u dvadesetogodišnjoj karijeri ostavili dubok trag u glazbenim memoarima, osvojili niz priznanja i privukli tisuće slušatelja. I nakon svih tih godina nepromijenjeno je ostalo samo jedno, a to je da su osnivači benda Marijan i Gabi još uvijek zaljubljeni i predani jedan drugome kao i prvog dana. Upravo zbog toga Nola je nastavila razvoj u smjeru intimnijeg koncertnog programa „Nola Piano"  u kojemu samo klavir i akustična gitara prate predivan vokal pjevačice Gabi.

 

Zbog njihovog spajanja glazbe, posla, obitelji i nadasve ljubavi nerijetko ih proglašavaju ,u najmanju ruku, „neobičnom pojavom" na hrvatskoj sceni, jer pojam veze i ljubavi danas prolazi kroz egzistencijalnu krizu - normalno je rastajati se, a sve je neobičnije biti u skladnom i dugovječnom odnosu. Kroz ovaj  će koncert publici na najbolji mogući način prenijeti emociju koju zajedno „žive" već dvadeset godina.

 U posebnim, intimnim i profinjenim akustičnim aranžmanima uživat ćemo u izvedbi starih i novih hitova, svima dobro znanih «Dio tebe», «Osmijeh», «Iznad oblaka», «Do kraja»... koji će u svojem novom ruhu svakako dodatno doprinijeti atmosferi razdoblja Valentinova, dana zaljubljenih - jer upravo je za zaljubljene ovaj koncert prava prilika da posvete nekoliko sati svojoj voljenoj osobi i romantici koje u glazbi Nole svakako ima napretek.

 

Ulaznice za koncert u pretprodaji su od 01. veljače  po cijeni od 35 kn i to na prodajnim mjestima u Caffe barovima Astoria i Valentino, a na dan koncerta 50 kn.

 

U suradnji s organizatorom udrugom `IKS`, LC Labin.com poklanja zaljubljenim parovima 2 x 2 ulaznice, ukoliko s desne strane portala točno odgovorite na pitanje koji je bio naziv prvog albuma skupine NOLA.

 

 

 

gala koncert koncert nola glazba kino labin