Načinović više nije trener NK Rudara; glavni kandidat za prazno mjesto je Dario Milevoj

Načinović više nije trener NK Rudara; glavni kandidat za prazno mjesto je Dario Milevoj

27.12.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Dragan Načinović od danas više nije trener seniora labinskog Rudara. Plod je to odluke Odbora za hitnost NK Rudar, a predsjednik Remzo Zalihić obrazložio je istu sljedećim riječima:

“Načinović je bio jako korektan, ali ovo je jedna alarmantna situacija te smo nakon sastanka s team managerom i s nekolicinom starijih igrača donijeli zaključak kako bi se trebalo napraviti tu promjenu. Načinoviću se zahvaljujemo na dosadašnjem doprinosu te ćemo ga sigurno zadržati u klubu. U ovoj situaciji ovo je najrealniji potez”, rekao je Zalihić, a onda se referirao na pitanje o nasljedniku:

“Prvi kandidat za trenera bio je Ljubo Vilić, međutim on nije prihvatio ponudu jer nema više ambicija u tom poslu, a prvi sljedeći i ujedno posljednji kandidat s Labinštine je Dario Milevoj. On ima punu podršku nogometaša, uostalom i bio je na tom sastanku s igračima, ali se opire tom rješenju. Ipak, vjerujem da će respektirati činjenicu da je profesionalac u klubu i da će prihvatiti. Nitko ga na ništa neće prisiliti, ali očekujem da respektira klub u kojem zarađuje kruh posljednje desetljeće.”

Podsjetimo, Načinović je Rudar vodio u deset susreta te je osvojio 12 bodova što mu daje epitet najuspješnijeg trenera labinskog kluba u 2018. godini, a bilo ih je čak tri.


NK Rudarnk rudar sport nogomet dario milevoj dragan načinović