Načelnik Općine Raša primio nagrađene učenike (Audio)

Načelnik Općine Raša primio nagrađene učenike (Audio)

26.6.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Načelnik Općine Raša Josip Pino Knapić primio je jutros učenike Osnovne škole «Ivan Batelić» koji su sudjelovali na županijskim natjecanjima iz hrvatskog jezika, geografije i matematike. U uvodnom govoru načelnik je poručio (Prilog Josip Knapić). Na regionalnom i županijskom natjecanju iz matematike sudjelovao je Ermin Ismić, a mentorica na projektu bila je profesorica Mladenka Lovrić. Na natjecanju iz hrvatskog jezika sudjelovala je Katarina Mulavdić i Eva Burić koja je sudjelovala na natjecanju Lidrano. Mentorica natjecateljicama iz hrvatskog jezika bila je profesorica Hasnija Karlović. Pod mentorstvom profesorice geografije Smiljane Skopljak na županijskom natjecanju sudjelovali su Dorian Gregov i Erik Smoljan. Svi sudionici natjecanja kao i mentorice dobili su na poklon monografiju Marijana Milevoja «Raša moje mladosti».

Još da napomenemo da će sutra u školi «Ivan Batelić» svečanu podjelu svjedodžba otvoriti sudionica županijskog natjecanja «Mali-Veliki Mikrofon» Katarina Mulavdić sa pjesmom Antonije Šola «Anđeo».

Pino Knapić Ermin Ismić Katarina Lulavdić Eva Burić Lidrano nathecanje Erik Smoljan Dorian Gregov OŠ Ivan Batelić prijem učenici Raša načelnik