Na Svjetskom kupu Bestfighter 2011. u Riminiju Labinjani osvojili 3 odličja. Marino Faraguna viceprvak

Na Svjetskom kupu Bestfighter 2011. u Riminiju Labinjani osvojili 3 odličja. Marino Faraguna viceprvak

5.6.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na Svjetskom Kupu „Bestfighter 2011.",  u organizaciji svjetske kickboxing federacije WAKO i Talijanskog  kickboxing saveza, održanom u Riminiju od03.-05.06.2011., nastupilo je 1950  natjecatelja iz tridesetak država.

Na natjecanju su labinski natjecatelji  nastupili u diciplini semicontact, te  ostvarili značajan uspijeh osvojivši 3 odličja: jedno srebrno odličje i dva  brončana odličja.

Najsjajnije odličje osvojio je Marino Faraguna u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma, gdje je postao viceprvak svjetskog kupa, osvojivši drugo mjesto i srebrno odličje. Iako mu ždrijeb nije bio naklonjen, jer je već u prvom nastupu, nastupio protiv neugodnog Talijana, od kojeg je već tri puta izgubio na  sličnim natjecanjima. Marino je sada pobijedio domaćeg natjecatelja, te si time olakšao put do osvajanja odličja.

   Katarina Cukarić osvojila je dva brončana odličja, i to u kategoriji do 65 kilograma kod juniorki, a drugo u kategoriji plus 65 kilograma kod starijih kadetkinja.

  Do svojeprve pobjede na svjetskom kupu stigao je i Domagoj Josip Kubaj u kategoriji do 37 kilograma u mlađim kadetima, međutim nije uspio osvojiti odličje.

 

Josip Faraguna

 

domagoj josip kubaj katarina cukarić knk budokai kickboxing marino faraguna josip faraguna