Na pumpi u Labinu uz benzin se točila i voda. Pet automobila završilo je kod mehaničara

Na pumpi u Labinu uz benzin se točila i voda. Pet automobila završilo je kod mehaničara

5.1.2021. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Društvo

Nekoliko vozača koji su točili gorivo 29. prosinca na Benzinskoj postaji INE u Labinu imalo je problema sa svojim automobilima. Naime, u gorivu se nalazila i veća količina vode, pa je posla imala i vučna služba.

INA je priznala grešku za koju kažu da nisu krivi radnici na benzinskoj stanici u Labinu, niti vozači cisterni, već da je ona nastala u rafineriji.

- U ranim jutarnjim satima, u utorak 29. prosinca 2020., na maloprodajnom mjestu Labin putem sondi uočena je pojava vode u spremniku za gorivo nakon dovršetka istakanja cisterne s gorivom Eurosuper 95 i Eurosuper Class 95. Odmah je zaustavljena daljnja prodaja goriva kako bi se pristupilo čišćenju spremnika goriva i ostalim propisanim aktivnostima, odnosno otklanjanju prisutnosti vode, te da bi se omogućila daljnja prodaja. Naknadno je ustanovljeno da je do pojave vode došlo uslijed tehničke pogreške pri punjenju cisterne, kažu iz INA-e.

S obzirom da je problem brzo uočen, iz INA-e naglašavaju da je do obustave prodaje izdan manji broj računa za kupnju navedenih goriva te da je probleme u radu vozila prijavilo pet vozača koji će biti obeštećeni sukladno dostavljenim troškovima.

"Ovim putem ispričavamo se svim kupcima koji su zbog ovoga događaja imali neugodnosti", kažu iz INA-inog odjela korporativnih komunikacija i marketinga.

Autor: Branko BIOČIĆ

ina labin benzinska postaja gorivo