Na početku priprema remi NK Rudara na Rujevici

Na početku priprema remi NK Rudara na Rujevici

25.1.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nogometaši Rudara u subotu su remizirali na riječkoj Rujevici protiv tamošnjih juniora. Sigurno je da ima Franko Čupić čime biti zadovoljan kada se zna da je momčad bila bez Vozile, Mehića, Škopca, Načinovića i Juričića.

U prvom dijelu Rijekini juniori su zaprijetili dvaput, ali oba puta je Radočaj bio siguran, a gosti su prijetili dvaput preko Lepinjice iz daljine, ali i u 26. minuti kada je Stepčić uposlio Lepinjicu, a ovaj šutirao pokraj gola sa 12 metara iskosa.

U drugom dijelu domaćin je poveo u 53. minuti kada sudac Trbulin sudi jedanaesterac nakon prekršaja Matulje, a Prpić pogađa za 1:0. Labinjani nakon toga imaju dominaciju, a u prigode stižu Lepinjica i Miletić, međutim Nicholetti dvaput sjajno brani. Trenutak odluke dogodio se u 73. minuti kada se zagradio Ivan Macan, leđima okrenut golu, a onda nakon varke čuvara, mirno poentirao ispod vratara za 1:1.

Već u subotu je Marko Lepinjica pokazao koliko bi značio Rudaru, ali on zasad samo trenira sa njima, u nadi kako će Pazinka ispuniti obećanje koje mu je dano. U tom slučaju, napustio bi Labin i krenuo put Pazina.

 

Tabela

 

 

nk rudar sport marko lepinjica ivan macan nogomet rujevica nk rijeka