Na Otvorenom prvenstvu RH u kickboxingu u Makarskoj, Labinjani osvojili pet medalja

Na Otvorenom prvenstvu RH u kickboxingu u Makarskoj, Labinjani osvojili pet medalja

15.12.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijesti sa Otvorenog prvenstva Hrvatske u kickboxingu  „Croatia open_2014.   održanog u Makarskoj 13.-14.12.2014. Labinjani osvojili  5  medalja.   

  

   Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing  kluba „ Mavashi" , na kojem je  nastupilo 70 klubova iz 10 država   sa 566 natjecatelja , labinski natjecatelji  su  nastupali u disciplini pointfightinga te  osvojili  5 medalja  :    3 srebrne  i  2  brončane.

   Marino Faraguna, višestruki državni prvak, sa osvojenih 38 medalja  na raznim natjecanjima u 2014-toj od kojih 28 zlata, sjajno završio ovogodišnje natjecanje osvojivši dva srebra i to u  seniorima  u kategoriji do 69 i 74 kilograma. 

 U obje kategorije je sjajno odradio prednatjecanje, ali je u finalu poražen od višestrukog svjetskog i europskog prvaka,mađarskog reprezentativca,člana najjačeg svjetskog  kluba u pointfightingu  Kiralya.

Denis  Đogić,  također ima srebro i broncu i to srebro u seniorima do 57 kilograma, a u istoj kategoriji kod juniora ima broncu.

Leonardo Topčagić  osvojio je broncu kod juniora u kategoriji do 74 kilograma.

 Zanimljivo je da su labinski natjecatelji na ovom natjecanju  čak u pet susreta poraženi  baš od članova mađarskog Kiralya.

Time su natjecatelji labinskog kluba zaključili natjecanja u ovoj godini u kojoj su na raznim natjecanjima od županijskog do svjetskog prvenstva osvojili   145 medalja od kojih  više od 50% zlatnih. Osvojena su 75 zlatna odličja, 33 srebrna i 37 brončana. Na Prvenstvu Hrvatske,članovi ovog kluba osvojili su 15 medalji  u svim uzrasnim kategorijana i to seniori 5, juniori 5, stariji kadeti 4 i mlađi kadeti jednu.

 

 

 

PR

 

 

kickboxing kbk budokai labin marino faraguna denis đogić leonardo topčagić